Cristian Tânțăreanu, jefuit în miez de noapte. Hoții au intrat cu cagule și au spart casa din Corbeanca: "Să-și facă Poliția treaba"

 Raiciu Adriana
.

Momente de coșmar pentru Cristian Țânțăreanu. Casa milionarului din Corbeanca a fost jefuită, în urmă cu 10 zile. Afaceristul este extrem de supărat de ceea ce s-a întâmplat și speră că oamenii legi să își facă treabă și să găsească hoții. Iată ce lucruri de valoare i-au fost luate din locuință.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu zece zile, în miez de noapte, casa lui Cristian Țânțăreanu din Corbeanca a fost jefuită. Hoții au fost surprinși de camerele de supraveghere, însă, din păcate, aveau fețele acoperite cu măști. Oamenii legii nu au putut să îi identifice până la momentul actual.

cristian-tantareanucristian-tantareanu

În cadrul unui interviu, milionarul a povestit cu lux de amănunte cum s-a petrecut totul, dar și faptul că așteaptă ca Poliția să îi găsească pe făptași. Iată ce lucruri de valoare i-au fost furate din locuință afaceristului.

Citește și: Cristian Țânțăreanu, mesaj dur după ce a fost două săptămâni internat cu COVID-19:„Pe ăștia care dezinformează i-aș băga în pușcărie'

Citește și: Cum l-a afectat pandemia pe Cristian Țânțăreanu: Nevastă-mea a intrat în depresie’

Citește și: Cum se înțelege Mirela Vaida cu soțul ei, după 12 ani de căsnicie:„Nu e doar lapte și miere între noi

Citește și: Celia a fost infectată cu Omicron, cu o lună înainte să nască. Acum un an a mai avut COVID-19:Stresul a fost foarte mare

Cristian Tânțăreanu, jefuit în miez de noapte. Hoții au spart casa de la Corbeanca

Momente de coșmar pentru Cristian Țânțăreanu. În urmă cu zece zile, chiar la miezul nopții, hoții au sărit gardul vilei din Corbeanca și au pătruns în locuință. Aceștia au reușit să sustragă bunuri în valoare de 4.000 de euro și au plecat nestingherți. Ceea ce nu știau aceștia era că mai multe camere puse de milionar au înregistrat totul.

Așa că imediat cum și-a dat seama ce se întâmplă, Cristian Țânțăreanu a alertat imediat Poliția. „Acum 10 zile s-a întâmplat treaba asta. Sunt foarte supărat. Să sperăm că se va rezolva. Să-și facă Poliția treaba!', a declarat Țânțăreanu, pentru Click!

Pe lângă faptul că a trebuit să dea declarații și să aștepte cu sufletul la gură vești de la oamenii legii, omul de afaceri se confruntă și cu probleme de sănătate în această perioadă. „Nu pot să vorbesc mai mult pentru că am și o laringită care mă chinuie zilele astea!' , a mai declarat milionarul, potrivit sursei citate anterior.

Ce pensie are Cristian Țânțăreanu 

În anul 2007, averea lui Cristian Țânțăreanu era estimată la 40-50 milioane dolari. Principalele activități sunt imobiliarele și construcțiile. În urmă cu ceva timp, omul de afaceri a declarat câți bani obține de la stat, lunar. Suma este una modică, poate chiar mai mare decât o au cei mai mulți pensionari români.

„Am 14 milioane de lei vechi. Atât e pensia mea. Dar, pensia mi-o ridică o nepoată. I-am dat-o ei. Banii se duc la ea”, a mărturisit Cristian Țânțăreanu, acum câțiva ani.

sursă foto- Facebook, Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton