Andreea Mantea, primele declarații despre reality-show-ul Casa iubirii: "Sufletul-pereche e atât de greu de găsit"

 Oana Pantazi
.

Andreea Mantea, prezentatoarea noului show matrimonial Casa iubirii', de la Kanal D, are emoții mari, dat fiind că lansarea reality emisiunii a intrat în linie dreaptă. Iată ce spune carismatica prezentatoare despre misiunea ei, dar și despre interacțiunea cu concurenții.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Mantea a prezentat de-a lungul timpului mai multe emisiuni cu renume, iar acum este gata să intre într-o nouă producție Kanal D, Casa iubirii'. Show-ul matrimonial are ca scop găsirea dragostei adevărate, iar vedeta este pregătită să-i îndrume pe tinerii aflați la început de viață să-și urmeze destinul și să-și găsească jumătatea.

Andreea-Mantea_Casa-iubirii-1-scaled-1Andreea-Mantea_Casa-iubirii-1-scaled-1

Andreea Mantea, primele dezvăluiri despre concurenții din Casa iubirii'

Pregătirile pentru lansarea reality show-ului Casa iubirii' au intrat în linie dreaptă, iar Andreea Mantea, prezentatoarea acestei emisiuni atât de aşteptate de publicul larg, este nerabdatoare să vină în faţa telespectatorilor, alături de concurenţi. Pe unii dintre ei i-a cunoscut deja şi a fost impresionată de simplitatea şi intenţia lor curată de a răspunde provocării unei calatorii care ar putea să le schimbe viaţa.

Citește și: Cum arată Andreea Mantea după ce a slăbit: „Am intrat în blugi mărimea S”

Citește și: Ce probleme de sănătate mai are Andreea Mantea în afară de boala autoimună: „Nu vreau să mă gândesc că…”

Citește și: Cum a aflat Andreea Mantea că unul dintre foștii ei iubiți era însurat: „Mi s-au înmuiat picioarele”

Citește și: Ecaterina Ladin, declarații surprinzătoare despre relația cu soțul ei, după 7 ani de căsnicie: „Am stat destul de mult despărțiți fizic, dar niciodată nu…'/ EXCLUSIV

Când sufletul-pereche e atât de greu de găsit în zilele noastre, într-o mare de posibilităţi, dar şi de capcane, aceşti tineri vin în emisiune cu gândul curat de a cunoaşte pe cineva asemeni lor, de a stabili o conexiune reală, o legătura, de ce nu, pe viaţă. Am vorbit cu câtiva dintre viitorii concurenţi de la şi am remarcat dorinţa lor de a experimenta ceva nou, de a lega prietenii, de a-şi găsi dragostea.

Şi cred că atunci când îţi doreşti sincer, din toată inima, ca ceva frumos să se întâmple în viaţa ta, universul colaborează cu tine, îţi deschide porţi nebănuite. Îi aştept cu drag pe  aceşti tineri să mi se alăture, sper ca ei să vadă în mine un om apropiat, care îi va ghida pe acest drum sinuos, dar atât de frumos!', a spus Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului Casa iubirii' .

Producţia Casa iubirii', realizată de Kanal D, va fi filmată în Bucureşti, într-un spaţiu care a fost ridicat de la zero, transformat într-o adevarată casă, menit să răspundă nevoilor reale ale concurentilor. Reality show-ul va începe, în curând, la Kanal D!

„Sunt emoționată”

De-a lungul show-ului, Andreea Mantea este cea care le va ghida pașii concurenților, fiindu-le alături tinerilor din Casa iubirii' atât în momentele fericite, cât și în cele dificile, care vor apărea, fără doar și poate. Vedeta a destăinuit că este emoționată și nerăbdătoare să trăiască alături de concurenți și telespectatori această nouă experiență.

Sunt emoţionată şi fericită să fiu implicată în această emisiune care se anunţă a fi una foarte frumoasă, „Casa iubirii’, şi sunt convinsă că dumneavoastră, toti cei de acasă, veţi fi bucuroşi să descoperiţi nişte oameni curaţi sufleteşte, care se vor afla lângă mine dintr-un motiv firesc şi atât de important: să-şi găsească dragostea.  Vom rescrie modalitatea de a face reality show, veţi avea parte de o experienţă cu totul nouă şi foarte placută, în faţa micilor ecrane. Sunt nerăbdătoare să  trăiesc emoţiile uriaşe la unison cu concurenţii, iar pe dumneavoastră vă invit sa fiţi cu ochii pe noi în această nouă  călătorie’, a spus Andreea Mantea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton