Iubita lui Putin, la un pas să fie expulzată din Elveția. Activiștii au strâns 30.000 de semnături

 Dumitrache Laura
.

Iubita lui Putin, fosta gimnastă rusă Alina Kabaeva, despre care se crede că se află în Elveția, a devenit subiectul unei petiții inițiate de activiștii elvețieni. La scurt timp de la momentul lansării, petiția a fost deja semnată de 30.000 de persoane. Alina Kabaeva ar avea patru copii cu Vladimir Rus.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Presa internațională susține că partenera lui Vladimir Putin ar fi fost trimisă de președintele rus într-o cabană privată din Elveția. Alina Kabaeva este o gimnastă olimpică câștigătoare de aur și ar avea patru copii cu liderul rus. Chiar și ala, cei doi nu au recunoscut niciodată acest lucru.

alinaalina

Vladimir Putin este discret cu viața sa personală și niciodată nu a confirmat faptul că ar avea o relație cu Alina Kabaeva. Președintele rus a fost căsătorit cu Ludmila Putin, iar în 2014 au divorțat. Cei doi au împreună două fiice, Maria și Katerina.

Citește și: Povestea Svetlanei Krivonogikh, cu care Vladimir Putin ar avea o fiică.A ajuns de la femeie de serviciu milionară

Citește și: CTP, reacție dură la adresa președintelui Rusiei:„L-aş suprima pe Putin, chiar dacă aş muri şi eu odată cu el'

Citește și Mirela Vaida a împlinit 40 de ani:„Mereu mi-a fost teamă de numărul ăsta'

Citește și: Cum a reacționat Luca, fiul lui Reghe, când Anamaria Prodan i-a spus că îl iubește „fără margini”

Iubita lui Putin, la un pas să fie expulzată din Elveția

Iubita lui Putin, Alina Kabaeva, despre care se crede că locuiește în Elveția, a devenit subiectul unei petiții inițiate de activiștii elvețieni. Aceștia cer expulzarea ei. Autorităților din Elveția li se cere ca fosta gimnastă din Rusia să fie expulzată din țară.

Potrivit unor surse, Alina Kabaeva ar fi fost trimisă de președintele Rusiei într-o cabană privată din Elveția. Se presupune că fosta gimnastă se află în Elveția alături de cei patru copii ai săi. Nexta, un canal de Telegram din Belarus a transmis într-o postare pe Twitter că petiția a fost semnată de 30.403 oameni.

Activiștii elvețieni cer ca Alinei Kabaeva să îi fie retrase toate medaliile

Într-o altă petiție, activiștii elvețieni cer ca fostei gimnaste să îi fie retrase toate medaliile și titlurile olimpice obținute de-a lungul carierei sale.

Alina Kabaeva este una dintre cele mai decorate gimnaste din istoria gimnasticii ritmice, având două medalii olimpice, 14 medalii la Campionatul Mondial și 21 medalii la Campionatul European. Iubita lui Vladimir Putin a fost supranumită „cea mai flexibilă femeie a Rusiei' , relatează adevărul.ro.

Alina Kabaeva, de la gimnastică, la politică

Alina Kabaeva, 38 de ani, s-a restras din gimnastică și a început o carieră în politică. Iubita lui Vladimir Putin a fost membru al Parlamentului rus între 2007 și 2014, reprezentând partidul Rusia Unită. Despre presupusa relație cu liderul de la Kremlin s-a scris prima dată în 2008, pe când ea avea doar 24 de ani. Putin a divorțat în 2014, iar Alina a fost poreclită „Prima amantă a Rusiei'. Deși s-a zvonit că ar avea și copii cu președintele rus, Alina a negat întotdeauna că ar avea o relație cu Putin.

Sursa foto: Twitter

Vezi şi locuri de vizitat în Elveția!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton