Cristian Țânțăreanu, despre starea sa de sănătate, după ce a suferit de cancer: "Nu mi-e frică de moarte"

 Dumitrache Laura
.

Cristian Țânțăreanu a fost diagnosticat cu cancer de colon în urmă cu câțiva ani. Boala a avut un mare impact asupra omului de afaceri, dar cu toate astea, se bucură de viață. Recent, afaceristul a vorbit despre problemele sale de sănătate, dar cum i s-a schimbat viața.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În vârstă de 77 de ani, Cristian Țânțăreanu a dispărut din peisajul monden. Cunoscut pentru petrecerile impresionante pe care le dădea, milionarul a trecut prin momente dificile. Cristian Țânțăreanu a fost diagnosticat cu o boală cumplită, în urmă cu câțiva ani. Anul trecut, el a ajuns pe mâna medicilor după niște probleme la zona lombară.

afacerist Tantareanuafacerist Tantareanu

Pentru că a ajuns deja la o vârstă, iar problemele de sănătate au devenit mai importante decât distracția. Afaceristul a dat uitării chefurile pline de băuturi scumpe și domnișoare care mai de care mai frumoase.

Citește și: Cea mai gravă ceartă dintre Cristian Țânțăreanu și soția lui, Manuela:„Am plecat și n-am mai stat la nuntă'

Citește și: Cum l-a afectat pandemia pe Cristian Țânțăreanu:Nevastă-mea a intrat în depresie'

Citește și: Aris Eram, fiul Andreei Esca, are un talent ascuns.Momentul emoționant în care cântă la pian

Citește și: Daniela Gyorfi și George Tal sunt împreună de 17 ani, dar nu s-au căsătorit:”Am fost și despărțiți, dar…”

Cristian Țânțăreanu, despre starea sa de sănătate, după ce a suferit de cancer

Omul de afaceri a vorbit recent despre probleme de sănătate și despre escapadele făcute cu voia soției. Milionarul a vorbit despre toate astea în emisiunea „Fiță cu Adiță'. După ce a câștigat lupta cu cancerul, Tânțăreanu se bucură din plin de viață. Boala a avut un mare impact asupra omului de afaceri, care a fost extrem de șocat când a fost diagnosticat cu cancer la colon. Țănțăreanu a recunoscut că a fost nevoit să aleagă o viață liniștită.

„Am avut destule cumpene în viața. Una a fost cu sănătatea. Acum sunt bine. Nu pot să mai beau decât o sticlă, două, de palincă pe zi și o vadră de vin.Mă sâcâie că nu pot! Dorință am, putință nu mai e. Beau zilnic, dar nu mă îmbăt. Foarte puține tării, numai țuică, chestii făcute aici, în zonă, de prieteni', a declarat Cristian Țănțăreanu în emisiunea „Fiță cu Adiță'.

Ce spune Cristian Țânțăreanu despre moarte

Cristian Țânțăreanu a vorbit și despre moarte. Omul de afaceri a declarat că nu îi este frică de acest moment, doar că eternitatea ei îl sperie. Acesta se teme ca ultimele clipe pe Pământ să nu fie unele de agonie. „Nu mi-e frică de moarte! Mă duc ca la nuntă! Mi-e frică de eternitatea ei.Mi-e frică să nu mă chinui', a adăugat Cristian Țânțăreanu.

Cristian Țânțăreanu: Am înselat-o pe soție”

Cristian Țânțăreanu este căsătorit de multi ani cu Manuela, cea care l-a convins la doctor atunci când s-a simțit rău și cea care a fost alături de el in perioada tratamentului. Cei doi sunt impreună de mai bine de 30 de ani și și-au păstrat relația la distanță de lumina reflectoarelor. Afaceristul a recunoscut că și-a înșelat partenera.

„Am înselat-o pe soție, dar cu voia ei. Mi-a făcut cadou, când am împlinit 60 de ani, prin Thailanda, prin China, prin Turcia, prin Bali. Ceream voie și ne duceam toți în gașcă. Seara, când mergeam la restaurant, unde ne așteptau nevestele, nu erau foarte vesele și deja băuseră un coniac, un pahar de vin…erau un pic agitate. Acum se spune că trebuie să folosești și prezervativ. Eu când l-am avut prima oară, n-am știut și mi l-am tras pe cap. Am crezut că e cagulă', a povestit Țânțăreanu.

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton