Costin Craioveanu, fostul soț al Mihaelei Cernea, s-a recăsătorit, la 3 luni de la divorț: "Nu poți fi sclav la doi stăpâni"

 Dumitrache Laura
.

Costin Craioveanu și Mihaela Cernea au divorțat după mai bine de două decenii de căsnicie. La trei luni după pronunțarea divorțului dintre Costin Craioveanu și Mihaela Cernea, artistul a anunțat că s-a recăsătorit. Artistul a spus 'DA' din nou în fața ofițerului de stare civilă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Costin Craioveanu a anunțat că s-a recăsătorit, după trei luni de la pronunțarea divorțului de Mihaela Cernea. Artistul a surprins pe toată lumea după ce a postat un mesaj pe rețelele de socializare, chiar în prima zi din an, în care anunța că și-a unit destinele cu Ada Craioveanu.

costin craioveanucostin craioveanu

Costin Craioveanu și Mihaela Cernea s-au despărțit cu mare scandal. Cei doi și-au aruncat acuzații grave, iar în cele din urmă s-au despărțit. Aceștia au împreună doi copii, un băiat și o fată, care au rămas alături de Mihaela. Se pare că artistul a început noul an cu o nouă soție, pe care o laudă pe rețelele de socializare.

Citește și:Anca Badiu, detalii despre divorțul Mihaelei Cernea de Costin Craioveanu:„Nu cred că îi este ușor. Din ce am simțit-o eu, ea…'

Citește și:Mihaela Cernea și Costin Craioveanu au divorțat:”Este un capitol încheiat”. Ce se întâmplă cu cei doi copii

Citește și:Nicoleta, fostă miss Adolescenţa 2016, a murit după ce a născut două fetiţe gemene. Avea 25 de ani

Citește și:Răzvan Simion a cerut-o în căsătorie pe Daliana Răducan:'Relația noastră nu este perfectă, însă…'. Imagini cu inelul de logodnă

Costin Craioveanu, fostul soț al Mihaelei Cernea, s-a recăsătorit

Costin Craioveanu și Mihaela Cernea au divorțat după 21 de ani de căsnicie. Au împreună doi copii, un băiat și o fată, care au rămas lângă mama lor. După trei luni de la pronunțarea divorțului de solistă, Costin Craioveanu a anunțat că s-a recăsătorit. Artistul a postat un mesaj surprinzător pe rețelele de socializare, în care anunța că și-a unit destinele cu Ada Craioveanu, noua lui soție.

„Azi 1.01.23 de ziua sf.Vasile cel Mare și după 21 de ani de căsătorie încheiați în septembrie 22, cu 2 copii frumoși și talentați cu momente frumoase iubire și respect cu mii de tablouri și concerte frumoase, am luat-o pe drumuri separate, unul cu Hristos și muzica godspel, altul pe party uri și muzică electronică & underground. Tatăl meu îmi spunea ca nu poți fi „sclav” la 2 stăpâni.. am ales acest drum, bun, prost doar EL știe. Este soția mea, o fată credincioasa și-i mulțumesc părintelui meu Arsenie Boca și tatălui meu din Cer pentru ea. Va doresc un an nou plin de iubire, fără orgolii sau supărări. Ea este Ada Craioveanu și vă dorim La mulți ani !!!', a scris Costin Craioveanu pe Instagram.

Costin Craioveanu, despre divorțul de Mihaela Cernea

Mihaela Cernea a anunțat în luna martie a anului trecut că a depus actele de divorț la Judecătoria Sectorului 5 din Capitală. Costin Craioveanu și Mihaela Cernea au doi copii împreună, pe Leon, 17 ani, și pe Leia, în vârstă de 14 ani. Pictorul a declarat că în relația lui cu artista ar fi intevenit alte persoane.

Azi, 29 septembrie 2022… Cea mai frumoasă familie din România s-a destrămat, azi, din cauza unor țărănoi de pe Sălăjean! Asta e viața… tot timpul voi avea grijă de ei', anunța fostul soț al Mihaelei Cernea.


În ce relații au rămas Costin Craioveanu și Mihaela Cernea după divorț

Deși și-au aruncat cuvinte dure după despărțire, Mihaela Cernea și Costin Craioveanu au decis să rămână în relații bune, de dragul celor doi copii. Cei doi au preferat să rămână discreți privind motivele care au dus la divorț. La vreme a divorțului, s-a zvonit că unul dintre motivele separării a fost violenta artistului, dar Mihaela a negat acest lucru.

,,Nu am fost agresată fizic de Costin. S-a fabulat foarte mult pe marginea subiectului tocmai pentru că eu nu am vrut să discut despre asta și în continuare nu vreau. Mi se pare intim și personal, dar bătăi, nu. Nu suntem genul ăla de oameni.Nu sunt dezamăgită pentru ceea ce mi s-a întâmplat. Cred că viața așa este. Are suișuri și coborâșuri. Nimeni nu are viața perfectă pentru că unele sunt bune, altele rele. Important este cum ești tu și cum te simți înăuntru.', a declarat cântăreața.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton