Ce spunea Bianca Drăgușanu despre Tristan Tate, după ce au avut o relație de câteva luni: „Nu era genul care să bată femei. Nu a fost niciodată violent cu mine și, totuși...”

 Miniosu Alexandra
.

Ce spunea Bianca Drăgușanu despre Tristan Tate, după ce au avut o relație de câteva luni. Cei doi au fost împreună în urmă cu 5 ani. În anul 2018, aceștia formau unul dintre cele mai controversate cuplrui din showbiz-ul autohton. Deși la început totul părea perfect, se pare că, în doar câteva luni, aceștia au ajuns la despărțire. Iată cum îl descria blondina pe fostul ei iubit!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce spunea Bianca Drăgușanu despre Tristan Tate, după ce au avut o relație de câteva luni. După doar o săptămână de la despărţirea oficială de fostul ei soț, Victor Slav, în anul 2018, Bianca Drăgușanu a luat prin surprindere pe toată lumea, afișându-se alături de Tristan Tate. La acea vreme nu se cunoșteau prea multe despre el, însă ea povestea că s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni.

bianca-dragusanu-tristan-tate-1bianca-dragusanu-tristan-tate-1

Bianca Drăgușanu lăsa de înțeles la momentul respectiv că între ea și Tristan Tate a fost dragoste la prima vedere. Blondina părea foarte încântată de relația lor, însă povestea lor de iubire a durat doar câteva luni.

Citește și: Cu ce femei din showbiz au avut relații sau aventuri frații Tate.Lidia Buble și Bianca Drăgușanu se numără printre ele

Citește și: Cum se înțeleg Victor Slav și Bianca Drăgușanu acum:”Ne intersectăm doar când sunt probleme sau discuții despre copil”

Citește și: Cristian Boureanu și Cristina Belciu au petrecut Revelionul împreună, după despărțire.Cum au fost surprinși

Citește și: Răzvan Simion a cerut-o în căsătorie pe Daliana Răducan:'Relația noastră nu este perfectă, însă…'. Imagini cu inelul de logodnă

Ce spunea Bianca Drăgușanu despre Tristan Tate, după ce au avut o relație de câteva luni

Tot atunci, Bianca Drăgușanu susținea că Tristan Tate nu știa cine e ea când s-au cunoscut. Totodată, ea părea mulțumită de faptul că bărbatul „a avut curajul' să o abordeze.

„Da, sunt bine păzită, mi-am asigurat spatele. (…) S-a întâmplat că ne-am cunoscut prin nişte prieteni comuni şi el a îndrăznit să mă abordeze, tocmai datorită faptului că nu ştia cine sunt. (…) Nu aş putea să definesc ce mi se întâmplă acum, aş putea spune un singur lucru: frumos. S-a întâmplat că a avut curajul să mă abordeze. (…)

Mi s-a părut foarte amuzant, în momentul în care m-a întrebat câţi ani am, cu ce mă ocup, l-am întrebat dacă chiar nu ştie cine sunt. (…) El a văzut apoi Instagramul meu, a văzut că am un copil, că lucrez în televiziune. M-a întrebat dacă sunt într-o relaţie şi i-am spus că este complicat. Eu i-am spus, nu l-am minţit. I-am zis exact lucrurile cum sunt. (…) Ne-am dat seama că avem mai mulţi prieteni comuni, am luat cina în oraş şi acolo am fost surprinşi', spunea Bianca Drăgușanu, la acea vreme.

Bianca Drăgușanu, acum 5 ani: „Relația mea cu Tristan Tate nu este una perfectă'

În emisiunea lui Dan Capatos, „Xtra Night Show', Bianca Drăgușanu susținea că era fericită alături de Tristan Tate. Totuși, nu se ferea să spună că relația lor nu era întotdeauna perfectă, doar cu lapte și miere.

„Relația mea cu Tristan Tate nu este una perfectă, viața în cazul nostru are și suișuri, și coborâșuri, nu este deloc roz, dar, în acest moment, după trei luni de iubire, pot spune că sunt fericită. Îmi merge bine pe toate planurile', mărturisea ea.

S-au despărțit după o ceartă în fața unui restaurant

Câteva luni mai târziu, însă, Bianca Drăgușanu și Tristan Tate au decis să se despartă. La acea vreme, cei doi se certaseră în fața unui restaurant din București, loc în care de altfel a avut loc și separarea. Conform spuselor ei de atunci, pentru ea, despărțirea era „premeditată', pentru că au mai avut discuții, înainte să pună punct.

„Da, la un restaurant ne-am despărţit, aşa e. Înainte să ne despărţim, am avut discuţii, pentru mine era premeditată asta cu despărţirea, la modul… nu a fost prima oară. Am avut discuţii. Tot i-am zis că nu mă regăsesc, nu mă recunosc, nu mă face fericită, nu îmi mai place. De atunci ne-am promis că o să fim civilizaţi şi nu o să mai vorbim unul de altul', mai susținea blondina pentru Spynews.

„Tristan era prea… copil'

Anul trecut, în vară, când Bianca Drăgușanu forma deja un cuplu cu Gabi Bădălău, aceasta dezvăluia cum era fostul ei iubit, Tristan Tate, când s-au cunoscut. Vedeta susținea atunci că el nu e un bărbat rău și că nu a fost niciodată violent cu ea.

„Tristan era prea… copil. Nu era băiat rău, nu a fost niciodată violent cu mine și, totuși, era campion la kickboxing, dar nu era genul care să bată femei. Ne-am despărțit pentru că aveam interese diferite, dar el este un om cu suflet foarte bun', a menționat Bianca Drăgușanu pentru Fanatik.

Cum a răbufnit Tristan Tate la adresa Biancăi Drăgușanu

La un moment, însă, Bianca Drăgușanu a susținut că regretă relația cu Tristan Tate. Afirmația ei pare că l-a scos din sărite pe bărbat, motiv pentru care a răbufnit astfel: „Relație? Ce relație? Am avut o singură iubită în 2018 și nu este ea aceasta'.

Tot atunci, Tristan Tate spunea pentru Cancan că: „Am avut tunsori care au rezistat mai mult decât relația mea cu Bianca'.

Conform Libertatea, Tristan Tate ar fi jignit femeile cu care a fost într-o relație. În plus, el ar fi făcut o postare în social media care ar fi vizat-o pe Bianca Drăgușanu: „Femeile cu care obișnuiam să mă întâlnesc sunt acum dolofane și au copii din flori, ori sunt prea bătrâne pentru mine, pentru a mă face să mă căsătoresc cu ele'.

Frații Tate, arestați pentru 30 de zile, acuzați de trafic de persoane, viol și crimă organizată

Potrivit ultimelor informații, britanicii Andrew și Tristan au fost reținuți în arest pentru 30 de zile, sub acuzația de trafic de persoane, viol și crimă organizată. În data de joi, 29 decembrie, polițiștii DIICOT au efectuat a doua percheziție la vila britanicilor din Voluntari, unde au găsit pistoale, arme, bani, mașini de lux și lingouri de aur. Cei doi au fost anchetați alături de alte două femei, suspectate de complicitate, una dintre ele fiind o fostă polițistă.

Andrew și Tristan Tate au fost arestați pentru 30 de zile, după ce ofițerii DIICOT au descins pentru a doua oară la vila celor doi din Voluntari. Cel care a condus ancheta fraților Tate este chiar procurorul-șef al Serviciului de Combatere a Traficului de Persoane din cadrul DIICOT, Rareș Petru Stan. Acesta s-a ocupat de capturarea traficantului de droguri Marian Bejan, dar și de dosarul Colectiv.

Perchezițiile au durat peste cinci ore. În locuința britanicilor au fost găsite pistoale, arme, bani, mașini de lux și lingouri de aur. Frații Tate au fost audiați toată noaptea de joi spre vineri, alături de o altă fostă polițistă, bănuită de complicitate. Pe numele fraților Tate a fost deschis un dosar penal pentru trafic de persoane, viol și crimă organizată. Andrew și Tristan Tate au depus deja contestație, care va fi soluționată la data de 5 ianuarie 2023.

Sursă foto: Libertatea, Instagram, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton