Maria, o adolescentă de 14 ani, a fost ucisă în timp ce era la colindat. Tânăra din Botoșani va fi înmormântată în rochie de mireasă

 Calin Maria Bianca
.

Maria, o adolescentă de 14 ani, a fost ucisă în timp ce era la colindat. Tânăra din Botoșani va fi înmormântată în rochie de mireasă. O nouă tragedie zguduie România chiar la început de an. În ultima zi din anul 2022, fata a plecat să colinde prin Trușești, Botoșani, însă nu știa că acesta avea să fie sfârșitul ei. A fost ucisă cu sânge rece de un tânăr de 21 de ani, după ce, potrivit apropiaților, i-ar fi refuzat avansurile și acesta s-ar fi înfuriat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Toți cei care au cunoscut-o pe Maria sunt în stare de șoc în aceste momente. Adolescenta în vârstă de 14 ani a crescut la un centru de plasament, fiindcă familia ei nu își permitea să o crească. Oamenii din sat o știau și simpatizau, astfel că la scurt timp după cumplita veste au ridicat un altar de lumânări pentru ea.

Citește și: Răzvan Simion a cerut-o în căsătorie pe Daliana Răducan:'Relația noastră nu este perfectă, însă…'. Imagini cu inelul de logodnă

Citește și: Cum arată mama lui Feli Donose:”Când vine buni în vizită”

Citește și: De ce își vinde Flora Năstase casa și câți bani cere pe ea:„Am renovat-o timp de șase ani, reprezintă munca mea de o viață' / EXCLUSIV

Citește și: De ce a divorțat Daniela Condurache de fostul ei soț. În ce relații au rămas acum:„Mi-a fost tare rușine și greu, pentru că…'

Maria, o adolescentă de 14 ani, a fost ucisă în timp ce era la colindat

Potrivit Antena 3 CNN, Maria s-a dus la colindat însoțită de fratele ei mai mic. Nu a durat prea mult timp, și un tânăr în vârstă de 21 de ani a început să îi facă avansuri pe față. Aceasta le-a refuzat și nu a dat curs discuțiilor, moment în care băiatul a scos cuțitul și a înjunghiat-o de 25 de ori. Totul s-a petrecut în fața fratelui cel mic al victimei, care este în stare de șoc acum.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe Maria

Un echipaj de salvare și oamenii legii au sosit imediat la fața locului. Din nefericire, cele 25 de înjunghiere pe care le-a făcut tânărul de 21 de ani au fost fatale pentru Maria. Medicii nu au mai putut face nimic pentru ea. Polițiștii ajunși la locul crimei au plecat imediat în căutarea criminalului. L-au prins la scurt timp, fiind încătușat și trimis în arest.

Maria și criminalul, Cătălin Rățușcă, se știau de mult timp

Potrivit unor surse apropiate, Maria și cel care a omorât-o după ce i-a refuzat avansurile, se știau de mult timp. Victima și Cătălin Rățușcă au fost instituţionalizaţi în centrul de plasament, iar anchetatorii care se ocupă de cazul ei cred că motivul crimei este refuzul Mariei de a răspunde avansurilor.

Maria provine dintr-o familie fără prea mult posibilități, astfel că mama ei a declarat în repetate rânduri că, din nefericire, nu are bani ca să poată cumpăra cele necesare pentru a o îngropa. Aceasta le-a comunicat reprezentanților DGASPC că nu își permite financiar să-și înmormânteze fiica, asfel că directorul instituției a hotărât să își asume această responsabilitate.

„Noi am discutat, dacă mama nu are posibilități financiare o vom înmormânta noi, așa procedăm de obicei”, a declarat Doina Nacu, directorul DGASPC, potrivit Antena 3.

Maria va fi înmormântată în rochie de mireasă

Maria se află în aceste momente la morgă, urmând să fie înmormântat de către angajații DGASPC. Aceștia au în plan să cumpere inclusiv o rochie de mireasă în care adolescenta să fie îmbrăcată pe ultimul ei drum. Locul de veci al Mariei va fi la Trușești, pentru că frații ei își doresc să meargă la mormânt. Fratele cel mic care a asistat la crimă este în stare de șoc, DGASPC fiind alături și de el. Aceștia sunt de acord să-l consilieze cât timp o să fie nevoie.

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton