Cosmin Seleși prezintă emisiunea "Batem Palma?", la Pro TV: "E oficial"

 Raiciu Adriana
.

Cosmin Seleși prezintă emisiunea Batem Palma?, la Pro TV. Un format în care îți poți testa norocul și intuiția. O emisiune în care voia bună și câștigurile mari sunt la tot pasul. O șansă de a vedea dacă răspunzând la o întrebare aparent simplă ai putea obține o sumă importantă de bani. Cosmin Seleși prezintă, astfel, noua emisiune de la Pro TV.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cosmin Seleși prezintă emisiunea Batem Palma?, la Pro TV. În curând, cei de acasă se vor bucura de un show ce nu ar trebui ratat, dar și de un prezentator care vine cu o energie de zile mari, cu o pasiune pentru televiziune care se transmite la fiecare pas și cu un dor de telespectatorii dornici de spectacol: Cosmin Seleși!

cosmin-selesicosmin-selesi

Cosmin Seleși prezintă emisiunea Batem Palma?, la Pro TV. Cunoscutul și îndrăgitul actor și om de televiziune revine în PRO TV și se va afla la cârma unei emisiuni în care concurenții trebuie să apeleze la noroc și la apetitul pentru risc pentru a vedea dacă pot câștiga o sumă importantă de bani sau dimpotrivă… una extrem de mică!

Citește și: De ce Cosmin Seleși nu merge pe litoralul românesc: „Nu-mi permit să mă duc la mare la noi'

Citește și: Modul inedit în care Cosmin Seleși și-a cerut soția în căsătorie: „Așa am simțit în momentul ăla’

Citește și: Cum își învață George Ivașcu textul, în pauze, pentru serialul „Clanul’. Joacă rolul unui mafiot:„E pentru prima dată când…’

Citește și: Cum se înțelege Denis Hanganu cu Theo Rose. Sunt iubiți în serialul „Clanul’:„Se va remarca și în nivelul calității cinematografice’ / EXCLUSIV

Cosmin Seleși prezintă emisiunea Batem Palma?, la Pro TV

Cosmin Seleși prezintă emisiunea Batem Palma?, la Pro TV. Cosmin Seleși revine pe micile ecrane cu un nou proiect extrem de promițător. Batem Palma? este proiectul așteptat de o țară întreagă, iar moderatul este nimeni altul decât Cosmin Seleși.

Încărcat cu energie, înainte de startul filmărilor, Cosmin Seleși declară: 'Am tot primit
întrebarea – Când revin în televiziune? Iar astăzi e oficial – De acum! Și vă spun asta direct de pe platoul de filmare de care mi-a fost atât de dor!

Mă bucur atât de mult să revin alături de cei din echipa PRO TV pe care-i cunosc și în care am încredere, dar și mai tare sunt fericit de faptul că urmează să fiu iar aproape de cei de acasă, să le dau din energia mea și să mă hrănesc cu părerea lor. Atât le transmit: să nu rateze nicio ediție deoarece le garantez că va fi un show cum n-au mai văzut, că se vor distra, vor trăi la intensitate mare momentele în care concurenții câștigă sume mai mici sau mai mari… și la finalul cărora, vor spune cu siguranță: Batem Palma!'

De ce a plecat Cosmin Seleși de la Antena 1

După ce aproape un deceniu a făcut parte din echipa Te cunosc de undeva!, de la Antena 1, unul dintre cele mai urmărite show-uri de divertisment, Cosmin Seleși și-a șocat fanii când a anunțat că a încheiat colaborarea cu trustul. La puțin timp după, actorul a făcut și primele declarații despre alegerea făcută.

E un proiect superb, un proiect pe care l-am îndrăgit, pe care-l iubesc în continuare. Dar eu sunt om activ, mie îmi plac provocările… nu că m-am plictisit, dar… 9 ani a durat proiectul, am fost primul prezentator. Ne-au dat cei de la Fremantle (n.r. compania de producție) și o diplomă, fiind singurul format din lume care a avut atâtea ediții.

A fost o experiență foarte frumoasă, am cunoscut oameni mișto, am învățat foarte multe lucruri, am avut o echipă fantastică, am rămas cu unii în relații foarte bune, dar la un moment dat eu cred că trebuie să te oprești în viață. Adica eu vreau să merg mai departe, nu vreau să mă opresc aici. Am văzut, am făcut, cred că am facut performanță, din punctul meu de vedere sunt convins, e un show care a livrat foarte bine. Cred ca mi-am făcut treaba acolo și cred că am spus tot. Nu mai exista nicio provocare pentru mine, a povestit Cosmin Seleși.

sursă- comunicat de presă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton