Rapperul PnB Rock a fost împușcat mortal în Los Angeles. Avea 31 de ani

 Raiciu Adriana
.

Rapperul PnB Rock a fost împușcat mortal în Los Angeles. Rapperul american PnB Rock a fost împușcat mort într-un presupus jaf, într-un restaurant din Los Angeles. Poliția l-a găsit pe PnB Rock cu multiple răni prin împușcare și a fost declarat mort la spital 45 de minute mai târziu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Rapperul PnB Rock a fost împușcat mortal în Los Angeles. Artistul, în vârstă de 30 de ani, se afla împreună cu prietena sa, când un bărbat înarmat ar fi cerut bijuterii înainte de a deschide focul în interiorul unui restaurant din sudul orașului. Poliția l-a găsit pe PnB Rock cu multiple răni prin împușcare și a fost declarat mort la spital 45 de minute mai târziu.

pnb-rockpnb-rock

Rapperul PnB Rock a fost împușcat mortal în Los Angeles. Căpitanul Departamentului de Poliție din Los Angeles, Kelly Muniz, a spus că un suspect a abordat un cuplu în casa Roscoe’s Chicken and Waffles și le-a cerut să predea obiecte personale. Ea a mai spus reporterilor de la fața locului că acest lucru a dus la „un fel de dialog aprins' înainte ca victima să fie împușcată de mai multe ori și să cadă la podea.

Citește și:Cum arată casa lui Nea Marin. Liviu Vârciu a filmat interiorul:„Dar ce ești tu, director?

Citește și: Cine e Davor Cărmăzan de la Chefi la cuțite.A primit cuțitul de aur de la Cătălin Scărlătescu, la doar 5 ani

Citește și: Cum își învață George Ivașcu textul, în pauze, pentru serialul „Clanul. Joacă rolul unui mafiot:„E pentru prima dată când…

Citește și: Cum se înțelege Denis Hanganu cu Theo Rose. Sunt iubiți în serialul „Clanul:„Se va remarca și în nivelul calității cinematografice / EXCLUSIV

Rapperul PnB Rock a fost împușcat mortal în Los Angeles

Rapperul PnB Rock a fost împușcat mortal în Los Angeles. După ce suspectul a cerut anumite obiecte de la cei doi, s-a urcat într-o mașină și a fugit de la fața locului și nu a fost prins nici până la ora actuală. Presa americană a afirmat că surse din cadrul forțelor de ordine au confirmat că rapperul a fost ținta atacului.

Rapperul PnB Rock a fost împușcat mortal în Los Angeles. După 45 de minute, medicii l-au declarat mort pe rapperul PnB Rock. Conturile de socializare s-au umplut de mesaje de condoleanțe. Drake a postat o fotografie cu cei doi împreună pe Instagram, iar Rapperul Offset a postat, la rându-i, un omagiu pe Twitter îndemnându-și fanii să se roage pentru cei doi copii ai lui PnB Rock.

PnB Rock s-a născut în Philadelphia în 1991, înregistrând apoi două albume de studio, Catch These Vibes și Trapstar Turnt PopStar.

El și-a lansat cea mai recentă melodie, Luv Me Again, cu doar două zile înainte de filmare.

sursă foto-

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton