Nea Mărin, primele declarații după ce a fost operat de apendicită: "Am treabă de făcut..."

 Raiciu Adriana
.

Nea Mărin, primele declarații după ce a fost operat de apendicită. Nea Mărin a fost operat de apendicită, la 64 de ani, iar anunțul a fost făcut de Liviu Vârciu. Cântărețul a postat un mesaj pe contul său de socializare și le spunea internauților că prietenul lui a suferit o intervenție. Iată cum se simte acum Marin Barbu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În urmă cu doar o zi, Liviu Vârciu anunța pe contul său de socializare că Nea Mărin a fost operat de apendicită. Coregraful nu s-a simțit prea bine în ultima perioadă și, astfel, a ajuns pe masa de operații, la 64 de ani. La puțin timp după ce s-a aflat că a suferit intervenția chirurgicală, vedeta a făcut primele declarații despre starea sa de sănătate. Iată cum se simte acum!

coregraf-Nea-Marincoregraf-Nea-Marin

Citește și:Cum și-a descoperit Nea Mărin pasiunea pentru dans și ce greutăți a întâmpinat în carieră:„Am făcut foarte multe compromisuri’ / EXCLUSIV

Citește și:Cum arată casa lui Nea Marin. Liviu Vârciu a filmat interiorul:„Dar ce ești tu, director?’

Citește și: Cum își învață George Ivașcu textul, în pauze, pentru serialul „Clanul’. Joacă rolul unui mafiot:„E pentru prima dată când…’

Citește și: Cine e Davor Cărmăzan de la Chefi la cuțite.A primit cuțitul de aur de la Cătălin Scărlătescu, la doar 5 ani

Nea Mărin, primele declarații după ce a fost operat de apendicită

Nea Mărin s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate în ultima perioadă, iar acum a ajuns pe masa de operații. Mai exact, îndrăgitul coregraf a fost operat de apendicită, la vârsta de 64 de ani. Anunțul a fost făcut de Liviu Vârciu, prin intermediul unui mesaj pe rețelele sociale.

La puțin timp după ce s-a aflat că vedeta a suferit o operație, a oferit primele declarații despre starea sa de sănătate.

„Eu am ore de dans, am treabă de făcut! Nu știu ce a apărut, ce n-a apărut. Sunt la cursuri. Vorbiți cu Vârciu!', a fost reacția lui nea Mărin, semn clar că este într-o stare bună, potrivit Fanatik.

„Dragilor, vă dau o veste bună și una rea. Nea Mărin s-a operat de apendicită la 64 de ani, are apendicita la fel de a d**** cum e el. A stat în el până la vârsta de 64 de ani, e okay, e în regulă’, a spus Liviu Vârciu pe Instagram.

Drama lui Nea Mărin

Nea Mărin este cunoscut și apreciat de multă lume. Talentul său la dans și emisiunile pe care le-a moderat l-au făcut să fie foarte îndrăgit de telespectatorii din România. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că dansatorul a trecut printr-o dramă în urmă cu mulți ani.

„Am avut un băiat, dar a plecat… repede. Am crezut că s-a terminat lumea’, a mărturisit Nea Marin, în cadrul unei emisiuni TV. Chiar și așa, Nea Mărin a trebuit să fie în continuare un soț bun și un tată pentru cele două fiice ale sale.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton