Cornelia Rednic a slăbit 33 kilograme, dar cu un preț enorm: „M-am înfometat, mi-a căzut părul din cap, mă simțeam urâtă”

 Lupescu Anca
.

Cornelia Rednic a dus o luptă crâncenă cu kilogramele. A trecut prin transformări diverse de-a lungul carierei sale.

3Cornelia-Rednic3Cornelia-Rednic


Acum iubește sportul și îl face de plăcere, adoptând un stil de viață echilibrat și sănătos, însă nu a fost așa mereu.

Citește și: Cum a slăbit Cornelia Rednic sănătos, după o dietă care era să-i distrugă viața


„Am slabit sapte kilograme. Am ajuns sa iubesc sportul si acum daca o saptamana nu fac sport imi lipseste foarte mult. Se intampla sa ajung si la unsprezece noaptea la antrenament.

La început mi-a fost foarte greu, pentru că nu slăbeam deloc. Apoi, antrenoarea mea, atunci când mi-a făcut evaluarea, m-a întrebat dacă mănânc mult.


Mie nu mi se părea atunci că mănânc mult și fix asta i-am zis, că eu mănânc puțin, dar sunt grasă. Și ea mi-a spus ‘bine atunci, dar fă bine si înjumătațește porțiile’. Și abia așa am realizat că mâncam mult mai mult decât aveam eu nevoie. În timp, stomacul se obișnuiește, trebuie doar cu creierul să lucrezi„, a povestit Cornelia Rednic, în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Citește și: Dieta Nalep cu care Anda Adam a slăbit 12 kilograme. Poți mânca absolut tot ce vrei, cu o singură condiție

Lucrurile nu au stat mereu așa de bine. Acum câțiva ani, Cornelia Rednic a ajuns pe patul de spital din cauza faptului că se înfometa constant ca să slăbească.


A reușit să slăbească 33 de kilograme în doar trei luni, dar nu s-a simțit niciodată mai rău.


„Mă înfometam. După ce am slăbit, nu mi-a mai plăcut de mine. Nu-mi plăcea deloc de mine. Aveam impresia că-mi ies ochii din cap, că-mi ies urechile în evidență.

Mă simțeam urâtă. Mâncam mere, morcovi, iaurt și uneori carne de pui fiartă. La ora 12:00 un iaurt, după niște morcovi, apoi la ora 17:00 niște cărniță de pui cu ceva legume.

Citește și: Dieta care a ajutat-o pe Charlize Theron să slăbească peste 20 de kilograme. Consuma multă apă și nu mânca nimic după-amiaza

Când mi se făcea foame mâncam portocale. Nu discutasem cu niciun nutriționist, ceea ce a fost foarte rău. După trei luni, mă simțeam fără putere și mi-a căzut părul din cap. După ce am slăbit, ajunsesem la 50 și ceva de kilograme, nu mă regăseam. Mi se părea că sunt deformată. Nu mai eram deloc pozitivă. Nu recomand nimanui ce am făcut eu”, spunea Cornelia Rednic, în trecut, pentru Libertatea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton