Reacția tranșantă a Madonnei, după ce a fost fotografiată în baston, pe stradă: "Simt atâta durere, dar nu vreau milă"

 Cica Cristina
.

Madonna și-a speriat fanii cu ultima apariție în public, când diva a apărut sprijinindu-se în baston. Artista a reacționat tranșant după imaginile șocante.

Madonna-1Madonna-1

După ce și-a anulat mai multe concerte din cadrul turneului „Madame X', vedeta în vârstă de 61 de ani a șocat. A fost surprinsă în timp ce părăsea Hotelul Crillon din Paris în baston. Vizibil obosită și îmbrăcată lejer, Madonna a apărut așa cum nu a mai fost văzută până la acest moment. Mereu pe tocuri și cu ținute spectaculoase, Madonna nu a dat semne până acum că ar avea probleme de sănătate.

Vedeta muzicii pop ar fi suferit o intervenție chirugicală la genunchi și la acest moment s-ar afla în recuperare. Le Parisien informează că vedeta a suferit o ruptură de ligamente, scrie cancan.ro.

Cu toate că și-a dorit din suflet să poată ține spectacolele și să-și ducă munca la bun sfârșit, este clar că diva nu se simte bine. „Simt atâta durere, dar nu vreau milă. Eu am fost cea care a vrut să facă acest turneu şi-l voi termina oricum ar fi', le-a transmis Madonna fanilor ei.

Cântăreața este în Paris din luna februarie și ar trebui să rămână până în luna martie, pentru a susține mai multe concerte în cadrul turneului.

Sursa foto: Facebook, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton