Lia Bugnar i-a cerut scuze lui Carmen Grebenișan pentru ce i-a făcut la Asia Express

 Lupescu Anca
.

Lia Bugnar a făcut un gest răutăcios față de Carmen Grebenișan și Alina Ceușan în ediția de luni seara a show-ului Asia Express.

Conflict-la-Asia-Express-Discuțiile-nedifuzate-la-TV-povestite-de-Lia-Bugnar-scaledConflict-la-Asia-Express-Discuțiile-nedifuzate-la-TV-povestite-de-Lia-Bugnar-scaled
Citește și: Cine este Lia Bugnar, de la Asia Express. Pe cât de spectaculos a fost traseul ei în teatru, pe atât de spectaculos a fost și în viața personală

La una dintre probe, Lia Bugnar și Maria Buză trebuiau să găsească niște țevi pe care era scris numele lor. Din greșeală, Lia a găsit țevile pe care era inscripționat numele echipei formată din Alina Ceușan și Carmen Grebenișan.


Văzându-le, Lia s-a decis să le ascundă undeva în spate, astfel încât fetelor să le fie greu să le găsească și să le întârzie în traseul lor.

Citește și: Ce se întâmplă în spatele camerelor la Asia Express. Lia Bugnar, dezvăluiri neașteptate: „A avut față de mine o răbufnire de antipatie. S-a purtat inexplicabil, m-a durut”


În legătură directă prin telefon, Lia Bugnar și-a cerut scuze față de Carmen Grebenișan.

„Auzind că e Carmen acolo, voiam să spun că gestul meu reprobabil (…) voiam să îi spun ceva ce probabil știe (..) fetele știu, e o treabă între femei, noi le plăceam foarte tare. Ce am făcut acolo a fost gestul unui om care oricum știa că nici noi, nici ele nu aveam niciun fel de șanse la amuleta aia. A fost doar o încercare de a le ține departe de un autostop. A fost o măgărie. A fost o răutate strict de moment. Maria nu a fost implicată în acest moment, dimpotrivă. Ce m-a impresionat foarte tare au fost înjurăturile pe care le-am primit pe Instagram', a spus Lia Bugnar.

Citește și: Lia Bugnar a clacat la Asia Express: „Nu mai pot!'


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton