Corina Bud recunoaște că are un nou iubit, la 6 ani de la divorțul de Nelu Bud: „Mă încarcă cu energie bună” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Corina Bud recunoaște că are un nou iubit, la 6 ani de la divorțul de Nelu Bud. Corina a făcut senzație cu o ținută extravagantă la Gala Elle de la Palatul Parlamentului. Cântăreața este propriul ei stilist. Într-un interviu pentru viva.ro, ea a dezvăluit că își mai modifică piesele vestimentare, pentru a le purta din nou, dar și ce are în poșeta ei. Printre altele, nu-i lipsesc pastilele pentru durere de cap, pe care le ține la îndemână pentru ea sau pentru prieteni. Vedeta este adepta operațiilor estetice, dar nu este de acord cu femeile care exagerează la acest capitol.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Corina Bud recunoaște că are un nou iubit, la 6 ani de la divorțul de Nelu Bud. Corina a fost în centrul atenției la un eveniment ce s-a desfășurat recent, la Palatul Parlamentului din București. Artista a fost de senzație cu o rochie strălucitoare, lungă, cu trenă. Într-un interviu pentru viva.ro, cântăreața a vorbit despre piesele ei vestimentare, dar și despre operațiile estetice și ceea ce ține în poșetă. Nu-i lipsesc pastilele pentru durere de cap.

103756296_3294802423864784_4974193665569900047_n103756296_3294802423864784_4974193665569900047_n
Corina Bud, în rochia cu trenă de la Gala Elle.

Citește și: Corina Chiriac, în culmea fericirii la 73 de ani.Ce veste le-a dat fanilor: „A meritat”

Citește și: Corina Băcanu critică dur campania Balenciaga, care a sexualizat copiii:”Ceva mai bolnav rar am văzut”

Citește și: Adrian Stroe, adevărul despre Chefi la Cuțite, după ce a pierdut finala

Citește și: Michelle Obama are un look nou.Soția lui Barack Obama arată spectaculos la 58 de ani

Corina Bud recunoaște că are un nou iubit, la 6 ani de la divorțul de Nelu Bud

Corina a făcut senzație la Gala Elle cu o ținută extravagantă. Artista, care a purtat o rochie argintie din paiete, cu trenă- susține că ea este propriul ei stilist. Într-un interviu pentru viva.ro, cântăreața Corina Bud vorbește despre operațiile estetice și spune că își păstrează piesele vestimentare. La un moment dat, ea ar dori să le poată expune într-un muzeu. Corina a mai dezvăluit că are un iubit și a povestit ce poartă ea într-o poșetă de seară, dar și într-o geantă de zi cu zi. Află ce nu îi lipsește Corinei!

Arăți senzațional. Cine te-a îmbrăcat? Cine este stilistul tău?

Eu, ca de obicei. Nu am stilist, de obicei mă îmbrac eu. Sunt cel mai bun stilist al meu. Azi, mi-a venit ideea aceasta. Deja aveam rochia sclipitoare în garderobă și l-am sunat pe Sorin (hairstylist-ul ei -n.r.) și i-am spus că vreau păr roșu. Și s-a rezolvat și cu părul roșu, bineînțeles, cu o perucă. Și a fost simplu. Nu mi-a luat foarte mult timp pentru această vestimentație.

Câte rochii ai în gerderobă? Mai ai loc?

Am foarte multe rochii și foarte multe alte articole vestimentare în garderoba mea. Nu aș putea să-ți dau un număr exact, dar niciodată nu mi se pare că ar fi suficient ceea ce am.

Corina Bud, despre hainele ei: „Probabil că o să le expun într-un muzeu'

Dar cea mai prețioasă ținută sau una care îți este cea mai dragă? Păstrezi ținutele sau mai dai din ele?

Am în dulap foarte multe piese vestimentare și accesorii care îmi sunt dragi și le păstrez acolo, 'forever'. Outfit-urile pe care le port în clipuri sau la evenimente, cum ar fi premiile muzicale ori ceva de genul acesta, îmi sunt foarte dragi. Și da, le țin în dulap. Nu știu ce o să fac cu ele dar, deocamdată, sunt acolo. Probabil că o să le expun într-un muzeu, la un moment dat. (râde)

Dar ți s-a întâmplat ca o ținută să-ți fi plăcut atât de mult, ca peste câțiva ani să o modifici pentru a o purta iar?

De foarte multe ori s-a întâmplat acest lucru. Am procedat așa cu mai multe ținute de-ale mele. Eu le reiau pentru că, de fiecare dată, îmi cumpăr piese exclusiviste. Se întâmplă de foarte multe ori să reiau piese vestimentare pe care le-am purtat acum trei ani sau cinci ani, să le combin cu ceva actual, să pară o ținută nouă.

Ce are Corina Bud în poșetă

Poșeta arată într-un fel. De unde o ai?

Un designer 'nebun'. Am luat-o de pe un site. Acum fac mai mult shopping online și am comandat-o de pe un site. Oricum e un designer exclusivist, nu e comercial.

Ce ai pus în poșetă?

Telefon, un gloss și cam atât. Pentru că nu am avut nevoie de mare lucru în seara asta. Dar să știi că nu o port de zi cu zi, doar la evenimente în care pun puține lucruri. Geanta de zi de zi e foarte mare și foarte încăpătoare.

Și în aceea de zi cu zi, ce ai, de obicei? Ce nu trebuie să lipsească din geanta unei femei?

Nu știu. Fiecare în funcție de ce nevoi are. Eu am la mine întotdeauna un gloss de buze, un strugurel, care-ți hidratează buzele, șervețele uscate, șervețele umede, gumă de mestecat, ceva de durere de cap… Ne este de folos, mai ales în seara asta dacă bem ceva. Deși, eu beau foarte rar și foarte puțin. Dar, întotdeauna am ceva la mine pentru durere de cap. Uneori mai cer prietenii, uneori am eu nevoie. Mai am căștile la care ascult muzică, telefonul, lucruri de care avem nevoie noi, femeile.

Corina este adepta operațiilor estetice

Ce părere ai de operațiile estetice și dacă tu ți-ai făcut vreo intervenție? Ce crezi despre femeile care recurg la astfel de intervenții?

Sunt pro operații estetice. Eu, de fapt, sunt adepta modului în care te face să arăți bine. Acum, există foarte multă aparatură, a avansat foarte mult tehnica aceasta noninvazivă. Eu, personal, mi-am făcut un laser chiar la Simon Ourian, doctorul vedetelor din America, în L.A. -Justin Bieber, Hailey Bieber… Un laser care practic, îți stimulează și îți produce elastina, colagenul și îți dispar petele de la soare. Laserul acesta îți mai micșorează porii. Este wow!

Apoi, mai sunt toate tehnicile acestea inovatoare de radiofrecvență, care, la fel, sunt foarte bune și fac un super lifting. Dacă ești în faza în care nu ți-a căzut fața și poți să previi, e indicat să le faci chiar de tânără. Așa poți poți să previi. Și chiar au rezultate. Rezultatul este unul spectaculos. La mine a funcționat.

Dar să știi că eu sunt și adepta operațiilor estetice. Eu nu am nevoie, nu simt că aș avea nevoie. Dar dacă cineva simte nevoia să facă acest lucru, de ce nu? Poate să își facă orice intervenție consideră. Acum, când ai oportunitatea să-ți faci tot felul de 'chestii' și să te simți bine în pielea ta, este păcat să nu le faci! Doar că, într-adevăr, eu aș apela la asta abia la vârsta de 50 de ani. Altele poate trebuie să apeleze pe la 40 de ani. Nu am absolut nimic împotrivă. Am împotriva celor care depășesc o limită.

„Chiar le încurajez pe femei să facă asta!'

Cu alte cuvinte, nu ești de acord cu persoanele care exagerează?

Dacă vrei, nu-mi plac persoanele care exagerează și care din ceva fin iese altceva, cum ar fi: buzele foarte mari, pomeții foarte mari și nu mai arată natural. Atâta timp cât e făcut de bun simț și natural și tu vrei să arăți cum erai în adolescență, mi se pare foarte tare. Chiar le încurajez pe femei să facă asta! E de bun simț să faci asta, să nu lași fața să îți cadă. Acum depinde și cât de important este aspectul ăsta pentru tine ca femeie, dar sunt total de acord.

Nu sunt de acord cu ce e mult și te face să arăți rău. Dar atât timp cât este de bun simț, fetelor, încercați orice! Există tehnicile acestea care sunt 'amazing', dar trebuie să te ții de ele. Ce-i drept, sunt costisitoare. Însă, decât să te duci la cosmetică, să cheltui bani pe tot felul de tratamente din acestea care mai mult distrug tenul, vă recomand să strângeți bani și să faceți ceva mai serios.

Cum se menține în formă Corina Bud

Ai ținut diete? Din câte știu, tu tot timpul ai avut o constituție bună, chiar și după naștere.

Nu, nu. Chiar mănânc foarte mult și e adevărat că acum aș putea spune că dau jos mai greu kilogramele ca înainte, însă, mai mult de 3 kilograme în plus nu iau, când mai am mănânc exagerat de mult. Totuși, le dau jos prin sport. Fac mai mult sport în anumite zile sau păcălesc organismul cu o zi în care nu mănânc un prânz sau o cină. Dar niciodată nu am putut să țin o dietă și nici nu sunt adepta dietelor.

Ce îți place să mănânci cel mai mult?

Îmi place foarte mult mâncarea italienească. Consum mult paste, pește și carne. Și bine, eu sunt o gurmandă. În afară de bucătăria indiană, cred că îmi place orice bucătărie din lume. Dar, prefer mâncarea italiană, întotdeauna.

Cum se înțelege cu fiul ei

Cu gătitul cum stai?

Îmi place. Și găteam foarte mult într-o vreme. Mă relaxează și știu să gătesc cam absolut orice. Recunosc, însă, că, în ultima vreme, m-am culcat pe o ureche și nu am mai preparat nimic în bucătărie. E adevărat că am și călătorit foarte mult, iar fiul meu, Robin, a crescut.

Cine te ajută?

Nu mă ajută nimeni. Robin are acum 14 ani. Are buletin, nu mai are nevoie de babysitter.

Robin a moștenit talentul tău muzical?

Lui îi place trap-ul, muzica aceasta a noii generații, dar da, știe să cânte. Nu cred că vrea să facă asta, dar dacă își va dori să urmeze o carieră muzicală îl voi susține.

Corina, detalii despre iubitul ei

Cum a fost anul acesta pentru tine?

A fost super, a fost unul dintre cei mai frumoși. Dar asta zic în fiecare an. Mă bucur că am călătorit și m-am distrat foarte mult. Am dansat foarte mult. Și am spus la toată lumea, că m-au mai întrebat, ce vreau eu pentru la anul. Am spus că vreau să dansez, să mă distrez, dar, evident, să fiu sănătoasă și eu și cei din jurul meu. Îmi mai doresc multe hit-uri. Vin cu hit-uri pe bandă rulantă și multă muzică bună. Și starea aia de bine… pe aia mi-o doresc. Tocmai am scos un hit care este pe radio deja, se numește 'Vinovat'.

Și cine este 'Vinovat' de starea asta a ta, de bine?

Toți cei din jurul meu care mă încarcă cu energie bună și da, dacă voiai să afli, și iubitul meu.

Foto: Facebook, Instagram, VIVA.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton