Ce promisiune i-a făcut Nosfe unui concurent de la Chefi la Cuțite, cu puțin timp înainte să moară: "Nu a mai apucat"

 Laciu Andreea
.

S-a aflat ce promisiune i-a făcut Nosfe unui concurent de la Chefi la Cuțite, cu puțin timp înainte să moară. Artistul a făcut parte din echipa roz, a lui Florin Dumitrescu, în timp ce Gigi Nicolae făcea parte din echipa argintie a lui Sorin Bontea. Cu toate acestea, cei doi s-au înțeles de minune. Cântărețul i-a făcut o promisiune prietenului său, dar nu a mai apucat să o onoreze, căci s-a stins subit la doar 37 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nosfe și soția lui, Mădălina Crețan, și-au îndeplinit marele vis și au ajuns în echipe la Chefi la Cuțite. Nu trecuseră de bootcamp, dar Cătălin Scărlătescu și-a folosit amuleta ca să îi aducă înapoi în competiție. El nu a rezistat foarte mult în concurs, dar Lady Nosfe a ajuns la un pas de semifinală. Cu toate acestea, cântărețul și-a atras simpatia tuturor celor din echipa de la Antena 1.

cine-a-fost-nosfe-1cine-a-fost-nosfe-1

Ce a dezvăluit Gigi Nicolae despre Nosfe

Gigi Nicolae și Nosfe s-au împrietenit la cataramă la Chefi la Cuțite. Vestea că artistul a murit la doar 37 de ani l-a șocat pe concurentul din echipa lui Sorin Bontea. Acesta a aflat tot ce s-a întâmplat după ce s-a întors de la pescuit. El speră ca Mădălina să îi poată împlini într-o zi dorința lui Nosfe.

„Nosfe, Dumnezeu să îl ierte, el și acum e prietenul meu. Chiar dacă a încetat din viață, el tot prietenul meu rămâne. Nosfe, să știi că mi-ai promis că vii la mine să mănânci burgeri și n-ai mai apucat să vii, să știi că sunt supărat, dar nu contează. Tot fratele meu rămâi și te iubesc. A fost o veste șoc. Eram după un weekend, veneam de la pescuit, când am ajuns la semnal și au început să intre mesajele.

Citește și: Cum vrea Florica Baboi, câștigătoarea Chefi la cuțite, să o ajute pe soția lui Nosfe, după moartea artistului: „Știm cu toții că erau tineri și e extrem de greu'

Citește și: Rikito Watanabe de la Chefi la Cuțite a împlinit 29 de ani. Cum a petrecut de ziua lui: „Iubesc România”

Citește și: Adrian Stroe a spus cum sunt cei trei jurați de la Chefi la Cuțite, când se opresc camerele de filmat: „Să nu credeți că ei…”

Citește și: Florica Boboi, câștigătoarea Chefi la Cuțite, despre cadoul primit din partea soțului ei: „Noi muncim și…'

Am intrat pe Instagram și am văzut poza cu el, eram în stare de șoc. Nu am conștientizat ce se întâmplă. Vorbisem înainte cu foarte puțin timp cu el și cu Mădălina, care e ca sora mea. Am perceput-o ca pe o glumă proastă. Când am văzut că a postat și Mădălina. Era un om calm, ce râdeam cu el. Eu știam de el, dar nu l-am recunoscut față în față. Glumeam cu el de parcă era un concurent normal. A glumit cu mine, după am aflat că el e Nosfe.

Era atât de simplu, nu era nesuferit sau arogant. Mi-a trimis un clip tare că va veni la mine să mănânce un burger și nu a mai apucat. Poate când își va mai reveni Mădălina, să vină cu fetița la mine să mănânce și poate așa va ajunge un burger și la el”, a povestit Gigi Nicolae, la Interviuri Chefi la Cuțite, de pe Antena Play.

Ce a găsit Mădălina Crețan în telefonul soțului ei

Epuizarea și munca în exces i-a distrus organismul artistului. La puțin tiimp după moartea lui Nosfe, soția lui i-a căutat în telefon, iar ceea ce a găsit le-a dat multora fiori.

Soția lui a găsit în telefonul lui, în notițe, chestii pe care le simțea el: ‘Să încerc să dorm cât mai puțin ca să fac cât mai multe. Automat, am trecut prin asta, am ajuns la ulcere și era și eu să mor. Mi s-a făcut o gaură în stomac și pierdeam sânge, eram alb, a trebuit să-mi doneze lumea. El care nu dormea, avea o familie, un copil, responsabilitatea e mare. ȘATRA nu a mai avut succesul ăla, nu s-au mai făcut banii ăia și automat ajungi în punctul ăsta în care îți cedează corpul. Mai ales el, care dormea puțin și stătea toată ziua în studio’, a spus Lu-K Beats la ProFM.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton