Ce părere are Gina Pistol despre Dana Budeanu: "E o femeie foarte..."

 Laciu Andreea
.

Gina Pistol a fost invitată în podcastul Lucruri Simple de pe canalul de Youtube al lui Horia Brenciu. Pe parcursul discuției, dincolo de detaliile care au ieșit la iveală despre viața ei personală, relația cu Smiley și proiectele profesionale, prezentatoarea de la Antena 1 a dezvăluit și ce crede cu adevărat despre mai multe vedete de la noi. Printre ele se numără Dana Budeanu, Delia și Loredana Groza.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol s-a lansat cu ani în urmă după ce a pozat într-o revistă pentru adulți, dar apoi a reușit să ajungă una dintre cele mai iubite prezentatoare de televiziune de la noi. După ce a devenit mamă, și-a luat o perioadă de pauză, iar Irina Fodor i-a luat locul atât în America Express, cât și la Chefi la Cuțite. În cele din urmă, în sezonul zece al show-ului culinar, iubita lui Smiley a revenit pe micile ecrane.

gina-pistol-poza-1gina-pistol-poza-1

Ce părere are Gina Pistol despre Dana Budeanu

La un moment dat, în timpul discuției din podcast, Horia Brenciu a întrebat-o pe Gina Pistol care sunt vedetele pe care le consideră simpatice, din showbiz. Nimeni nu se aștepta ca prima din top să fie tocmai Dana Budeanu. Se pare că iubita lui Smiley apreciază modul în care aceasta își expune foarte direct opiniile, fără să îi pese dacă deranjează sau nu pe cineva.

„Dana Budeanu e simpatică, e o femeie foarte mișto, e smart. Are așa un umor… N-am fost eu de acord cu o chestie pe care poate nu a zis-o legată de mine… Eram la început cu Andrei și a făcut ea o postare. M-am simțit vizată, dar este o femeie smart și simpatică.

Tu ești simpatic, ești solar. (n.r. Horia Brenciu) Spune chestii foarte mișto, de multe ori sunt de acord cu ea. Delia e foarte simpatică, îmi place de mor. Fii-mea când o vede pe Delia zice: mama! Zic: mama e aici lângă tine, ar vrea mama să cânte ca Delia. Și Loredana e simpatică”, a povestit Gina Pistol, în podcastul lui Horia Brenciu.

Citește și: Cum l-a cucerit Gina Pistol pe Smiley, acum 7 ani. Ce au făcut la prima lor întâlnire: „A venit la mine și…'

Citește și: Vlăduța Lupău a ajuns de urgență la spital. Ce decizie radicală a luat: „Din motive de sănătate, nu…'

Citește și: În ce relații au rămas Florica Boboi și Oxi, după finala emisiunii Chefi la Cuțite: „Doar cine o înțelege…'

Citește și: Smiley și fiica lui, Josephine, fotografie de colecție împreună. Cum i-a surprins Gina Pistol:'Într-adevăr, fără cuvinte'

Cum se înțelege cu cei trei jurați de la Chefi la Cuțite

Tot în cadrul discuției purtate cu Horia Brenciu, Gina Pistol a povestit care a fost prima impresie pe care i-au făcut-o Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, atunci când au format oficial o echipă la Chefi la Cuțite, cu ani în urmă.

„Cătălin mi-e ca un frate, e super om. E primul de care m-am apropiat, Florin mă ținea așa la distanță, mai făcea glume proaste mai făceam și eu, dar când a văzut că sunt fată faină, s-a deschis în fața mea. Și Sorin tot așa, era mai la distanță”, a mai dezvăluit Gina Pistol.

Ce ritual respectă Gina Pistol și Smiley, de când au devenit părinți

Cei doi trăiesc cele mai frumoase clipe din viața lor de când a venit pe lume micuța Josephine. Deși medicii nu îi dădeau șanse, Gina Pistol a reușit să rămână însărcinată, în cele din urmă.

„Atunci când reuşim să fim acasă amândoi, avem rutina noastră cu Josephine. Punem muzică şi dansăm, încă de dimineaţă – e cel mai bun exerciţiu de cardio pe care fiica noastră îl face cu noi, stăm împreună, mâncăm în tihnă, o băgăm împreună la somnul de după-amiază, citim poveşti… E o rutină banală pentru mulţi oameni, dar pentru noi înseamnă foarte mult’, a declarat Gina Pistol, potrivit TV MANIA.

Sursă foto: Facebook, Instagram, captură Youtube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton