Fiica Adrianei Trandafir a avut un incident neplăcut în trafic și a răbufnit: "Învățați cum să vă comportați". Ce a pățit Maria Speranța

 Dumba Gabriela
.

Fiica Adrianei Trandafir a avut un incident neplăcut în trafic și a transmis un mesaj tranșant referitor la lipsa simțului civic în cazul anumitor persoane. Maria Speranța a răbufnit pe rețelele de socializare, după ce a asistat la o mostră de nepăsare crasă din partea unui șofer.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pentru că locurile de parcare în București sunt puține spre deloc, posesorii de mașini parchează haotic, încălcând regulile de circulație, dar și pe cele ale bunului simț. Un astfel de șofer total nepăsător a întâlnit și fiica Adrianei Trandafir în trafic, zilele trecute.

79787978

Ce a pățit fiica Adrianei Trandafir în trafic

Maria Speranța a fost enervată de un șofer care a parcat pe o trecere de pietoni și a blocat astfel zona. Totuși, participantul la trafic nu s-ar fi oprit aici, ci ar fi arătat nepăsare în momentul în care fiica Adrianei Trandafir i-ar fi atras atenția prin claxonare și flash-uri.

Nu sunt adepta de a face hate pe internet, dar eu așa parcare nu am mai văzut. Iar faptul că a trebuit să mă dau jos din mașină ( după claxoane și flash-uri) să îi atrag atenția că blochează o stradă întreagă arată că avem spre zero simț civic ca societate.

Vă mulțumesc că ați venit la ted talk-ul meu și vă rog să învățați cum să vă comportați i cum să parcați', a scris Maria Speranța pe InstaStory.

Citește și: Cu ce se ocupă Mitică Popescu la 85 de ani, după ce s-a retras din teatru:'N-am mai vrut să urc pe scenă'

Citește și: Alin, după ce a fost eliminat de la „Casa Iubirii’:„Nu mă așteptam. Mă simțeam devastat’

Citește și: Noi detalii despre boala rară pe care o are Celine Dion:'Totul s-a schimbat după moartea soțului ei'

Oana Roman a fost înjurată în trafic

Și Oana Roman a avut parte, recent, de un incident în trafic.

Oana Roman mergea cu mașina pe străzile unui cartier în nordul Capitalei și nici nu se aștepta la ceea ce urma să se întâmple. Un șofer a vrut să întoarcă pe o străduță îngustă, iar gesturile sale au fost neașteptate.

Bărbatul a început să o înjure pe vedetă, dar și pe ceilalți șoferi pentru a-l lăsa să-și facă manevra și să nu se apropie de el. Oana Roman a postat toată întâmplare pe rețelele de socializare, unde a vorbit și cu fanii săi.

„Domnul foarte nervos a vrut să întoarcă în loc pe o stradă din aia minunată și foarte „lată'din Pipera, și a înjurat, și gesticulat și a făcut foarte urât pentru că noi care veneam pe sensul celălalt n-am înțeles ce dorea dânsul să facă' a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton