Connect-R, dezvăluiri sincere: „Când eram amărât, credeam că oamenii care au mâncare în fiecare zi sunt cei mai fericiţi“

 Lupescu Anca
.

Connect-R nu a avut o viață prea bogată, însă a avut o copilărie fericită. Cu toate astea, artistul a trecut și prin perioade dificile, în care nu a avut ce să mănânce, lucru pe care nu l-a uitat nici acum, când a realizat tot ce și-a propus. Mai mult, spune el, artiștii ar trebui să le arate tinerilor exemple și să fie puțini mai reali, nu doar să expună viața de lux pe care o trăiesc.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

„Când eram amărât, credeam că oamenii care au mâncare în fiecare zi sunt cei mai fericiţi. Am mai crescut şi am zis ‘gata, domle, ştiu fericire e atunci când îţi permiţi haine multe şi de firmă. (…) Când am început să fac bani din primele concerte, mi-a dat seama că fericirea e momemntul când învârţi cheia în uşa primului apartament. Cu banii strânşi din concerte şi cu un credit la o bancă, am reuşit să-mi iau un apartament în Giuleşti. 3 camere, parter. Ce vorbeşti Frant! Gata, fericire pe mine', a mărturisit cântăreţul pe Instastory.

Misha și Connect-R au divorțat din cauza singurătății în doi? Artista a dezvăluit tot: „Să nu ții de o relație sau de o prietenie doar pentru…”

El a încurajat vedetele să expună și părțile mai puțin frumoase din viața lor, tocmai a le arăta fanilor că sunt reali și că viața lor nu este perfectă, așa cum majoritatea celor care îi urmăresc cred.

În plus, spune Connect-R, artiștii sunt responsabili de educarea generațiilor care vin, iar pentru ca acestea să nu se dezvolte acumulând complexe și frustrări, este bine ca vedetele să coboare cu picioarele pe pământ, să își dea seama de impactul pe care îl au și să renunțe la a afișa imaginea perfectă, familia și viața perfectă.

Connect-R. a reușit să își îndeplinească visurile

Artistul a reușit să-și îndeplinească unul din visele sale, însă cel mai important lucru pentru el este fetița, Maya, pe care o are din relația cu Misha. Deși cei doi au divorțat, cântărețul și mama fetiței sale se înțeleg de minute și de foarte multe ori au apărut speculații cum că ar fi din nou împreună.

Connect-R și Misha se înțeleg mai bine ca niciodată! Ce i-a adus împreună: „Bucurie, bucurie, bucurie”

Era poreclit Scândurica, în copilărie

Deși a trecut și prin perioade mai puțin plăcute, artistul a reușit de fiecare dată să fie cu capul sus și să depășească toate momentele.

Mereu cântărețul a mărturisit că nu îi e rușine de trecutul lui, fapt pentru care a spus că a provenit dintr-o familie modestă, însă el a mai dezvăluit un lucru.

images-3-2images-3-2

Dacă toți îl știu drept Ștefan sau Relu, acesta avea și o poreclă în copilărie! El a fost cel care le-a spus fanilor că atunci când era mic era foarte slab, iar din această cauză mama sa l-a numit 'Scândurica'


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton