Alina Pușcău de la Ferma va juca într-un film alături de Leonardo DiCaprio: “Suntem foarte buni prieteni”

 Lupescu Anca
.

Alina Pușcău a fost eliminată de la Ferma, iar acum își continuă proiectele peste hotare. Celebrul model a fost invitat în cadrul emisiunii La Măruță, unde a făcut dezvăluiri interesante din viața sa. Alina și-a început cariera în modelling în adolescență, câștigând primul concurs, Elite Model Look, la doar 16 ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Acum, ea și-a îndreptat atenția către actorie.

Am luat lecții cu profesorul lui Leonardo DiCaprio, Larry Moss. Am studiat vreo 5 ani. Acum am vreo 4 filme în derulare. (…) Sunt superfericită că fac un film la Roma. O să joc o Sophia Loren tânără. Leonardo DiCaprio este în film. Suntem foarte buni prieteni', a mai spus Alina.

Alina Pușcău de la Ferma, abuzată în copilărie. A fost victima tatălui său alcoolic și a colegilor răutăcioși

images-4-1images-4-1

În continuarea interviului de la Pro TV, Alina a dezvăluit că are numărul de telefon al actorului, iar moderatorul a rugat-o să-l sune în direct. Ai mesaje cu el. Are mesaje cu Leonardo DiCaprio', a exclamat Cătălin Măruță.

Alina Pușcău l-a sunat în direct pe Leonardo DiCaprio! Ce s-a întâmplat apoi

Șatena este prietenă cu Leonardo DiCaprio și Cătălin Măruță a provocat-o să-l sune chiar în direct!

Prezentatorul de la PRO TV a declarat că este cel mai mare fan al celebrului actor și ar fi mulțumit să-i audă vocea la telefon! Alina i-a apelat numărul, însă acesta nu a răspuns. La al doilea apel, șatena a închis telefonul pentru că fusul orar din SUA este cu multe ore în urmă, acolo fiind noapte.

Cine este Alina Pușcău, concurentă Ferma. E stabilită de 25 de ani în America și a avut o relație cu Vin Diesel

Alina Pușcău și renumitul actor sunt prieteni foarte buni și se cunosc de multă vreme. Este un băiat extraordinar, e foarte de treabă', a declarat fotomodelul despre Leonardo DiCaprio. 

A fost abuzată în copilărie

Alina Pușcău și-a dorit de mică să-și depășească condiția și mai ales să plece din cartierul în care a copilărit. Pe lângă problemele pe care le avea acasă, tatăl ei fiind alcoolic, concurenta de la Ferma era nevoită să accepte și răutățile copiilor din fața blocului:

‘Copiii din clasă făceau glume, că aveam buzele foarte mari. Am suferit din cauza asta, nu înțelegeam de ce lumea este așa de rea’, a povestit Pușcău pentru Libertatea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton