Nepoata lui Ilie Năstase, acuzată de furt de proprietarii unei florării: "Am fost amenințați că ne închide magazinul!"

 Dumba Gabriela
.

Nepoata lui Ilie Năstase este acuzată de furt și se află, astfel, în centrul unui scandal de proporții pe internet. Tânăra Rahelle din Constanța, care este nepoata Ioanei Năstase, ar fi pus la cale un șiretlic prin care i-a înșelat pe proprietarii unei florării.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Reprezentanții unei florării din Constanța susțin că Rahelle, nepoata prin alianță a lui Ilie Năstase, ar fi mers la magazin, și-ar fi cumpărat cu cardul un buchet cu flori, apoi, subliniază ei, ar fi cerut retur plății efectuate. De asemenea, oamenii pe internet vehiculează că aceasta este o nouă metodă de înșelăciune practicată de români.

„Domnisoara ( Rh Rahelle ) din imagine este nepoata sotilor Nastase, mai exact nepoata doamnei IOANA NASTASE , care in cursul zilei de vineri a venit in magazinul Buchetino din Constanta, a incercat sa plateasca cu un card bancar, iar ulterior banii au ajuns tot la ea in cont, fara sa ne explicam cum s-a intamplat aceasta frauda la care nici banca nu ne da un raspuns. Intr-un final am incercat sa o contactam, ne-a tot plimbat, iar in cele din urma a intervenit doamna Ioana Nastase ( sotia domnului Ilie Nastase) spunandu-ne ca ea nu o lasa sa ne faca plata si amenintandu-ne ca ne inchide magazinul plus alte amenintari! VOI CUM ATI REACTIONA ???', spun reprezentanții magazinului care inițiază acuzațiile.

Dacă unii dintre internauți sunt de partea reprezentanților florăriei, alții îi iau apărarea tinerei și susțin că este doar o metodă a florăriei de a-și face reclamă.

120703160_1688353904665859_891606975372364859_n120703160_1688353904665859_891606975372364859_n

„Sunteti magazin respectat.. de ce va victimizati asa pentru reclama nu imi pot da seama . Si asa v-ati scris numele pe toate gardurile si blocurile.', spune un internaut.

„De unde aveti filmele astea cu anularea platii? Daca mergea asa, toata lumea iti platea numai cu cardul. ', a adăugat altul.

„Asa se fura acum cu cardul ! Plateste, dupa care cere anularea platii la 3 minute ! ea, dupa ce a facut plata, a dat retur la bani', au spus reprezentanții florăriei.

O altă internaută a comentat la postare spunând că știe un caz similar, care ar fi solicitat retur de plată după ce a achitat cu cardul.

„Asa se practica. Nici cand ma duc la manichiurista nu ma lasa sa-i achit prin transfer caci fata este patita cu altele care au anulat plata si nu si-a mai vazut banii. Nu sunt filme', chiar asta se intampla. Am dat de postarea asta intamplator, dar e interesant ce', a spus o femeie pe Facebook, potrivit Cancan.

Ioana și Ilie Năstase s-au căsătorit în iunie 2020

Ioana Simion a devenit soția lui Ilie Năstase pe 25 aprilie 2019, după ce au mers în fața ofițerului de la Starea Civilă împreună cu câțiva apropiați. Fostul tenismen se află la cea de-a cincea căsătorie. În iunie 2020, după ce ar fi intentat divorțul cu câteva luni înainte, Ioana și Ilie Năstase au făcut și nunta.

Citește și: Ioana și Ilie Năstase, adevăratele motive ale divorțului! Actuala soție, atac subtil la fosta: „Poate și trecutul lui e de vină…”

Originară din Constanța, Ioana a fost și ea căsătorită timp de 20 de ani, iar din mariajul care s-a terminat în urmă cu trei ani, are un băiat care a făcut-o bunică în primăvara trecută.

Citeste si: La 72 de ani, Ilie Năstase s-a tatuat pentru noua iubită. Ce și-a scris fostul tenismen pe mână

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton