La 84 de ani, Marina Voica a revenit la muncă, în plină pandemie. Joacă în filmul "Bucureştiul văzut de sus".

 Dumba Gabriela
.

Marina Voica joacă în filmul „Bucureştiul văzut de sus” și este foarte fericită că, la 84 de ani, mai poate munci într-un proiect foarte drag ei. Cântăreața a primit un rol care i se potrivește mănușă, chiar dacă nu îi este foarte ușor să se adapteze momentului, având în vedere că Marina Voica se retrăsese la Breaza, de teama COVID-19.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Marina Voica a lăsat Breaza pentru Capitală și, la 84 de ani, demonstrează tuturor că actoria încă este un domeniu în care se descurcă foarte bine, la 48 de ani distanță de filmul psihologic Ţărmul n-are sfârşit', al regizorului Mircea Săucan. În acel film, Marina Voica a jucat rolul unei turiste rusoaice, care se îndrăgostește de un soldat român.

Marina Voica a acceptat să revină în faţa camerelor pentru scurtmetrajul Bucureştiul văzut de sus', în regia lui Andrei Răuţu (34 de ani), într-un rol care, spune cântăreața, i se potrivește foarte bine.

Este povestea lui Coni, o bătrână fermecătoare care trebuie să-şi părăsească casa, deoarece familia ei nu mai poate avea grijă de ea. În drum spre casa de îngrijire a bătrânilor, o umbră de vinovăţie începe să-i cuprindă pe cei din familia ei pentru ce urmau să facă. Această ofertă a venit anul trecut în primăvară şi mi-am zis că ia uite ce propunere primesc eu acum la bătrâneţe.

Am mai cochetat cu camerele de luat vederi şi am mai apărut într-un film şi în emisiuni de varietăţi. Însă, de data aceasta, este un rol care seamănă cu mine, am început şi eu să uit, sunt deja în vârstă. Mi-a plăcut ce am făcut acolo şi Andrei, regizorul, mi-a spus că m-a văzut la alte probe pe care le-am dat pentru rolul din «La Gomera», filmul lui Corneliu Porumboiu', a spus Marina Voica, potrivit Click!.

3-marina-voica3-marina-voica

Regizorul Andrei Răuţu este foarte încântat de colaborarea cu Marina Voica, pe care își dorea de mulți ani să o coopteze într-unul dintre proiectele sale cinematografice.

Am cunoscut-o pe Marina Voica la un alt casting acum câţiva ani şi mi-a plăcut, am zis că vreau şi trebuie să lucrez cu ea. M-am gândit că ar fi bună pentru rolul bunicii din acest film, pentru că are o fragilitate exterioară şi o energie intensă în interior. Ne-am întâlnit cu mult înainte de a începe filmul, să facem pregătirile şi să-i ofer nişte indicaţii speciale, pentru că mi-a trebuit ceva timp până să o scot din zona ei de confort, un star muzical, o doamnă cu un parfum de epocă special. Filmul va fi proiectat la Iaşi, pe 2 octombrie, şi posibil să aibă o proiecţie şi în Bucureşti, la un eveniment special', spune Andrei Răuțu.

Citește și:

La 83 de ani, Marina Voica s-a izolat la Breaza, pentru a se feri de coronavirus: „Aici nu e nici un caz de COVID, dar unul dac-ar fi, pe mine sigur m-ar putea ucide!”

Divele din Epoca de Aur la plajă! Angelea Similea, Marina Voica și Tora Vasilescu, fotografii de colecție și siluete de invidiat!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton