Conflict dur între Elena Chiriac, TJ Miles și Marian Drăgulescu la Survivor. Tatăl sportivei: "Ce îi așteaptă în instanță pe cei care au jignit-o"

 Dumitrache Laura
.

Conflict dur între Elena Chiriac, TJ Miles și Marian Drăgulescu. Cei doi au acuzat-o pe sportivă de falsitate și manipulare, iar fanii acesteia nu i-au luat apărarea pe rețelele de socializare. Numeroși susținători de-ai Elenei au avut comentarii dure la adresa acesteia. Tatăl Faimoasei a decis să intervină și îi avertizează pe cei care i-au jignit fiica că îi va da în judecată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AIC!

Elena Chiriac a avut un conflict puternic cu doi dintre colegii săi de la Survivor România. TJ Miles și Marian Drăgulescu au acuzat-o pe Elena că este mincinoasă, după ce echipa Faimoșilor a pierdut din nou. Situația a fost surprinzătoare, având în vedere că Elena și Marian se cunosc de mulți ani.

Elena ChiriacElena Chiriac

Jocul de comunicare din 5 aprilie de la Survivor România a fost câștigat de Războinici. Din nou, Faimoșii au pierdut, motiv pentru care a izbucnit un nou scandal între ei. TJ Miles și Marian Drăgulescu au atacat-o pe Elena Chiriac, dând de înțeles că nu mai suportă jignirile sportivei.

Citește și: Cum arăta Elena Chiriac de la Survivor în adolescență.A fost agresată fizic, în liceu

Citește și: Bogdan Drăghici a divorțat cu scandal de prima soție:„Ne-a transmis poze că se plimbă prin oraș cu fetele în portbagaj'

Citește și: Preşedintele Volodimir Zelenski, noi declarații despre crimele din Bucea:”Au ars o mulţime de oameni. Sunt naziști”

Citește și: A murit Ana Pascu, „doamna scrimei românești”.Era mama lui Alex Pascu, basistul care și-a pierdut viața în incendiul de la Colectiv

Conflict dur între Elena Chiriac, TJ Miles și Marian Drăgulescu la Survivor România

Războinicii au câștigat jocul de comunicare din 5 aprilie de la Survivor România. Din această cauză, între echipa Faimoșilor a izbucnit un nou scandal. TJ Miles și Marian Drăgulescu au acuzat-o pe Elena Chiriac de falsitate, mărturisind că nu îi mai suportă jignirile. De cealaltă parte, sportiva îi acuză pe cei doi Faimoși să țin cu Războinicii.

„Faptul că ei cred că aia le sunt prieteni e o rușine. Sunt luați la mișto. Noi de asta pierdem. Că cei trei s-au întors împotriva mea nu mă surprinde, pentru că am fost mereu prea sinceră. Am tupeul să le spun mereu ce cred. Am 19 ani și am tupeul să le spun mereu în față. Știu că voi fi taxată, dar nu pot să fiu decât puternică.', a spus Elena la testimoniale.

TJ Miles a declarat că Elena Chiriac minte foarte mult și că este o „femeie rea”. „Nu am văzut în viața mea un om ca tine. Minți mult. O să te muște karma de știi tu unde, când nu o să mai câștigi colanul de imunitate. O să pleci cu primul avion. Ești aici doar pentru că ai câștigat ăla, altfel plecai de mult. Ești toxică și ești o femeie rea, îți acoperă toată frumusețea. E păcat, mi-e milă de tine. (..) O să se vadă și se vede. Tensiunile din echipă își spun cuvântul.'

Fanii au criticat-o pe Elena Chiriac

În urma difuzării emisiunii, fanii au fost șocați de comportamentul celor trei, dar au criticat-o dur pe Elena Chiriac. Internauții au comentat atitudinea sportivei și nu sunt de acord cu vorbele pe care le-a spus despre colegii ei.

„Câteodată am senzația că Elena joacă un rol… este arogantă, rea, obraznică, lipsită de bun simț …și lista de „calități' poate continua. Îmi e greu să cred că cineva poate fi așa în realitate. (…)Ar trebui să se ia măsuri asupra celor ce jignesc și să fie penalizați sau eliminați din concurs. (…)Elena a fost susținută de mine la început, dar e o răutate fără pereche și a lăsat gust amar multor susținători.', au fost câteva dintre comentariile apărute pe pagina de Facebook a emisiunii.

Tatăl Elenei Chiriac a reacționat

Familia Elenei Chiriac a urmărit tot ce s-a întâmplat, iar tatăl său a citit comentariile pe care internauții le-au postat pe rețelele de socializare. Bărbatul a răbufnit și a explicat ce s-a întâmplat. De asemenea, acesta i-a avertizat pe cei care i-au jignit fiica că vor ajunge în instanță.

„Problema acum este că o parte a turmei a sărit calul în comentarii pe social media, fără să înțeleagă ceva din gâlceava dintre Marian și Elena. Și mă adresez acum acelei mase critice de oameni, care în micimea lor intelectuală, frustrați, primitivi, lipsiți de spiritualitate, brutalizați de nevoi, copleșiți de dorințe imposibile, folosesc rețelele de socializare pentru a defula. Le reamintesc doar ce îi așteaptă în instanță pe cei care au folosit expresii jignitoare la adresa Elenei.', a declarat tatăl Elenei Chiriac pentru sportm.ro.

Suesa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton