Cine este Mihai Dunca de la Casa iubirii. E asistent medical generalist

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Mihai Dunca de la Casa iubirii. 14 concurenți: 7 fete și 7 băieți s-au înscris în primul sezon Casa iubirii, de la Kanal D. Din lista băieților face parte și Mihai Dunca, un tânăr în vârstă de 23 de ani, de meserie asistent medical generalist. Își dorește să-și găsească, în sfârșit, aleasa și vrea să fie plăcut surprins de viitoarea lui iubită, în cadrul emisiunii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Luna aprilie a început cu o mega-surpriză pentru telespectatorii Kanal D. Luni, pe 4 aprilie 2022, a început un nou reality-show, cu și despre iubire. Emisiunea „Casa iubirii', prezentată de Andreea Mantea, are ca scop să-i ajute pe cei 14 concurenți să-și găsească sufletul-pereche și să simtă din nou „fiorii dragostei'. Iată cine este Mihai Dubca de la Casa Iubirii.

mihai-dunca-casa-iubirii-1mihai-dunca-casa-iubirii-1

Mihai Dunca e unul dintre cei șapte băieți de la Casa iubirii, sezonul 1. Mihai Dunca are 23 de ani și este din Arad. Tânărul profesează ca asistent medical generalist. Potrivit imaginilor postate de el în mediul online, concurentul e pasionat și de sport și merge destul de des la sală.

Citește și: Cine sunt concurenții de la Casa iubirii.14 tineri își caută jumătatea în emisiunea de la Kanal D

Citește și: Cine este Doriana Burean de la Casa iubirii.Are o soră geamănă

Citește și: Cum s-a afișat Gigi Becali în aeroport, înainte de a pleca la Muntele Athos:„Oamenii treceau pe lângă el și nu îl recunoșteau'

Citește și: Bogdan Drăghici a divorțat cu scandal de prima soție:„Ne-a transmis poze că se plimbă prin oraș cu fetele în portbagaj'

Cine este Mihai Dunca de la Casa iubirii

Mihai Dunca se descrie drept un băiat simplu, de la țară, simpatic, carismatic și vulcanic. Concurentul de la Casa iubirii spune despre el că e ca o „bombă cu ceas' și că are o viață amoroasă „explozivă'.

Mihai Dunca de la Casa iubirii a mărturisit că îi place să trăiască totul la intensitate maximă. Dacă, în general, reușește să surprindă orice femeie, acum, în emisiune, vrea ca el să fie cel surprins.

„Sunt Mihai. Am 23 de ani și sunt o „bombă cu ceas'. Vulcanic și cu o viață amoroasă explozivă. Îmi place să trăiesc totul la maxim, să simt în fiecare clipă că sunt viu.

Reușesc să surprind orice femeie, dar aici, în Casa iubirii, vreau să fiu eu cel surprins. Vreau pe cineva care să mă înnebunească, mai mult decât sunt', a spus Mihai Dunca de la Casa iubirii în filmulețul de prezentare.

Ce reprezintă căsătoria pentru Mihai Dunca de la Casa iubirii

Cine este Mihai Dunca de la Casa iubirii. În ceea ce privește căsătoria, pentru Mihai Dunca de la Casa iubirii aceasta reprezintă „un pact între două persoane'.

„Căsătoria reprezintă pentru mine un pact între două persoane, în care amândoi ar trebui să rămână loiali, până în ultimele clipe’, a mai spus concurentul de la Casa iubirii.

Când se difuzează Casa iubirii, la Kanal D

Casa iubirii, cel mai nou show de la Kanal D, poate fi văzut de luni până vineri, de la 10:00 şi de la 17:00. Fanii pot urmări emisiunea şi în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 16:00 şi 19:00. Andreea Mantea a explicat că va fi cu ochii pe concurenți, pentru a se asigura că participanții respectă regulamentul.

„E un loc în care le-am asigurat toate condiţiile să se simtă bine şi să fie relaxati, să fie ei inşişi. Voi fi alături de ei şi ca prietenă, dar şi ca „tutore, pentru că îi voi monitoriza în permanenţa şi voi avea grijă ca fiecare dintre cei 14 concurenţi să respecte regulile Casei. Cu toţii vor trebui să ţina seama de un regulament foarte strict şi vor fi penalizaţi în cazul în care regulile casei vor fi încălcate.

Regulamentul are legatură şi cu comportamentul lor în casă, pornind de la limbaj, felul în care se raportează la ceilalţi şi pâna la vestimentaţie sau respectarea programului şi a normelor activitaţilor în care vor fi implicaţi, a spus Andreea Mantea.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton