Concertul lui Florin Salam, întrerupt de polițiști, pentru percheziții. Ce au constatat oamenii legii 

 Borcilă Andreea
.

Concertul lui Florin Salam, întrerupt de polițiști. Oamenii legii au efectuat mai multe controale la petrecerea susținută de Florin Salam, într-un club din Sibiu. Invitații, inclusiv cei care se aflau la intrarea în local, au fost percheziționați și legitimați de către autorități.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Vineri, 10 iunie, polițiștii au descins într-un club din Sibiu, unde avea loc un spectacol susținut de Florin Salam. Oamenii legii au organizat o razie la clubul respectiv, alegând să legitimeze și să percheziționeze mai multe persoane prezente, care așteptau show-ul lui Salam, scrie Click.ro.

florin-salam-1-1florin-salam-1-1

Celebrul manelist a avut parte de o surpriză neașteptată vineri, când se pregătea să suțină un concert, într-un club din Sibiu. Oamenii legii au organizat o razie în localul respectiv și au adus cu ei mai mulți câini dresați. Iată ce au constatat, la sfârșit, polițiștii!

Citește și: Florin Salam și Roxana Dobre, nuntă cu fast la malul mării.Ce tradiție nu au respectat mirii la marele eveniment

Citește și: Biserica Ortodoxă Română nu recunoaște nunta lui Florin Salam:„Cu toată tristețea și cu tot regretul, le spun că au fost la…'

Citește și: O mai ții minte pe LIZ, concurenta care a participat la Vocea României gravidă în 9 luni? Cu se se ocupă acum:„Uitându-mă în urmă…'

Citește și: CRBL, adevărul despre momentele grele în cuplu, după 14 ani de căsnicie:„Am avut discuții despre divorț'/ EXCLUSIV

Concertul lui Florin Salam, întrerupt de polițiști

Florin Salam a susținut un concert într-un club cunoscut din Sibiu. Înainte de a urca pe scenă, manelistul și toți invitații au avut parte de o surpriză din partea autorităților. Polițiștii au descins în local însoțiți de câini dresați și au început să perchiziționeze mai multe persoane, inclusiv cei care se aflau la intrarea în local. În urma acțiunii desfășurate de oamenii legii, nu s-au găsit nereguli referitoare la organizare sau la funcționarea localului. Astfel, Florin Salam a continuat să facă show, mai preciează sursa citată anterior.

Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit la malul mării

Florin Salam și Roxana Dobre s-au cununat civil și religios, în aceeași zi. De 1 iunie 2022, cei doi împreună cu oamenii apropiați au sărbătorit marele eveniment și au avut parte de cele mai frumoase amintiri. Totul s-a întâmplat la malul mării, după opt ani de relație. Cei doi au împreună trei copii: pe Rania și Jacqueline, dar și un băiețel, pe Simon Ştefan. Pe 3 iunie, frumoasa brunetă și-a aniversat ziua, dar celebrul manelist a preferat să-i facă mai repede o surpriză soției lui. Pentru nuntă, Roxana Dobre a ales o rochie de tip sirenă, mulată și decoltată. De altfel, a optat pentru o coafură clasică de mireasă, cu părul strâns într-un coc și cu un voal așezat deasupra. 

Sursă foto: Instagram, Wowbiz, arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton