Cum arată Mioara Roman, după ce a fost externată din spital: ”E super în formă”

 Cruceru Cristina
.

Cum arată Mioara Roman, după ce a fost externată din spital. La 82 de ani, în ciuda problemelor de sănătate cu care s-a confruntat, mama Oanei Roman arată foarte bine. Vedeta a făcut publică o fotografie cu cea care i-a dat viață, la câteva zile după ce a fost externată din spital. Cum se simte, acum, Mioara Roman!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Oana Roman și mama ei, Mioara, au o relație foarte specială. Vedeta își iubește extrem de mult mama și ar face orice, numai să-i fie bine acesteia. Cele două sunt foarte apropiate, așa cum se poate observa cu ochiul liber. Oana Roman are doar cuvinte de laudă la adresa mamei ei, pe care o iubește și o apreciază enorm.

Mioara-RomanMioara-Roman

Mioara Roman s-a confruntat cu diverse probleme de sănătate, iar pentru asta a avut nevoie de îngrijiri medicale. Oana s-a ocupat să-i fie bine mamei ei și să nu-i lipsească nimic, câtă vreme aceasta a fost atent supravegheată de medici. Acum, la câteva zile bune după ce Mioara Roman a fost externată din spital, Oana a postat o fotografie cu ea pe Instagram.

Citește și: Cum se înțelege Oana Roman cu soția tatălui ei, Silvia Chifiriuc: 'Nici nu vreau să…'

Citește și: Cum a reușit Oana Roman să elimine surplusul de piele, după ce a slăbit peste 20 de kg: „Am rezolvat problema fără să apelez la chirurgie'

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit, din nou, cu scandal. Motivul separării este total neașteptat

Citește și: Raluca Pastramă s-a căsătorit, gravidă în luna a șaptea. Primele imagini de la nuntă

Cum arată Mioara Roman, după ce a fost externată din spital

Mioara Roman se simte foarte bine, după ce a fost externată din spital. Oana are griă de ea și încearcă să-i ofere tot ce are nevoie. Vedeta a publicat, pe Instagram, o fotografie cu mama ei, care arată bine la vârsta de 82 de ani. Oana Roman a ținut să precizeze, alături de poza postată, că mama ei se simte foarte bine, fiind pe drumul cel bun.

„Am venit la mama. Am ieșit în grădină la aer curat și stăm de vorbă. E super în formă! Mă uit ce ten poate să aibă la vârsta ei.', a scris Oana Roman, alături de o fotografie cu mama ei, Mioara Roman.

Oana Roman, relație specială cu mama ei

Oana Roman are o relație foarte bună cu mama ei, de care are grijă în orice moment. Vedeta o apreciază extrem de mult și face tot posibilul ca acesteia să-i fie bine. Când Mioara Roman a avut probleme de sănătate, Oana a fost acolo, să o ajute cu tot ce a avut nevoie. Acum, după ce a fost externată din spital, Oana își vizitează mama, ori de câte ori are timp. Vedeta a și postat o fotografie cu mama ei, la 82 de ani, la ceva vreme după ce a fost externată din spital.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton