Brigitte a revenit la numele lui Ilie Năstase după ce a anunțat că divorțează de Florin Pastramă: "Nu mai am bărbat, sunt singură"

 Borcilă Andreea
.

Brigitte a revenit la numele lui Ilie Năstase. Nu a trecut mult timp de când bruneta a anunțat, în exclusivitate la petrecerea VIVA! 2022, că va divorța de soțul ei, Florin Pastramă, dar și că nu mai e nicio cale de împăcare între cei doi. Decizia vine în urma mai multor neînțelegeri, certuri și chiar episoade de violență domestică. Recent, vedeta a făcut o schimbare radicală pe rețelele sociale, care i-a surprins pe fani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Joi seara, 2 iunie, a avut loc evenimentul VIVA! 2022, cea mai așteptată petrecere mondenă, la care au luat parte cele mai cunoscute vedete din showbiz. De la party, nu a putut lipsi și Brigitte Pastramă, care însă nu a venit însoțită de soțul ei, ci de Sara, fiica sa. Cu ocazia evenimentului, vedeta a mărturisit că trece printr-o perioadă grea și, astfel, a anunțat că divorțează de Florin, după trei ani de căsnicie. 

brigitte-2-2brigitte-2-2

Brigitte și încă soțul ei, Florin Pastramă, trec printr-o perioadă delicată, iar pe rețelele sociale nu ezită să posteze fel și fel de mesaje cu subînțeles, la adresa fiecăruia dintre ei. După ce a anunțat că divoțează, bruneta a avut numai cuvinte dure la adresa lui Florin, semn că tot ce se petrece între ei este destul de serios.

Citește și: Dovada că Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat.Cum s-au dat de gol, în fața tuturor

Citește și: Brigitte, încă un mesaj dur la adresa lui Florin Pastramă, după ce a anunțat divorțul:„Sărăcia vine peste tine'  

Citește și: CRBL, adevărul despre momentele grele în cuplu, după 14 ani de căsnicie:„Am avut discuții despre divorț'/ EXCLUSIV

Citește și: Mihai Găinușă a scos la vânzare pensiunea de la Cheia:”Nu mai aveam nici cum să plătesc utilitățile”

Brigitte a revenit la numele lui Ilie Năstase

Zilele trecute, părea că există o împăcare, după ce Brigitte și Florin Pastramă au postat fiecare, pe rețelele sociale, că vizionează același film. De fapt, totul a fost dat uitării. Bruneta este hotărâtă în ceea ce privește decizia ei. Ambii nu mai locuiesc împreună, iar fosta soție a lui Ilia Năstase a precizat clar că nu mai are ce să caute în casa ei.

Dacă până acum, pe Facebook, ea se numea Brigitte Pastramă, de această dată a șters numele de familie al soțului ei și a revenit la vechiul său nume, Brigitte Năstase, nume preluat după căsătoria cu fostul tenismen Ilie Năstase. Chiar și pe Instagram a ales să-și schimbe numele de familie. Acolo și-a modificat numele în Brigitte Năstase, dar în continuare contul său se poate găsi sub forma Brigitte Pastramă. Nickname-ul nu se poate schimba atât de ușor după un număr mai mare de urmăritori și necesită mai multe cereri la echipa de asistență Instagram.

Brigitte, primele declarații după ce a anunțat că divorțează

Brigitte și Florin Pastramă au avut, de-a lungul celor trei ani de căsnicie, mai multe despărțiri și împăcări, inclusiv episoade de violență domestică din partea lui. Bruneta a povestit, pentru Antena Stars, că a fost implicată în mai multe scandaluri, care nu i-au aparținut. Decizia ei este să meargă singură pe drumul ei și să dea totul uitării.

„Sunt persoane care m-au deranjat enorm prin mocirla în care m-au târât în ultimii trei ani. Eu nu mai am bărbat, eu sunt singură. de când am luat decizia să-l am pe Florin lângă mine, am fost târâtă în foarte multe mizerii care nu mi-au aparținut. (…) Am fost de prea multe ori pusă la un loc cu persoane care nu au avut ce să caute lângă mine, în preajma mea. (…) Am decis să merg mai departe singură', a declarat Brigitte Pastramă, pentru sursa citată.

De ce divorțează, de fapt, Brigitte și Florin Pastramă

Brigitte și Florin Pastramă ar fi încheiat o convenție matrimonială care prevede ca fiecare dintre ei să își păstreze averea în cazul unei despărțiri. Astfel, divorțul lor nu ar implica vreun partaj financiar. Potrivit FANATIK, în cei trei ani căsătorie, Brigitte și Florin Pastramă nu au cumpărat nimic din banii lor, ci au achiziționat totul din banii ei.

Potrivit sursei de mai sus, între cei doi ar fi apărut discuții despre banii familiei. Vedeta era cea care aduce profit în familiei, iar agresiunile soțului au determinat-o pe Brigitte să ia calea divorțului. Mai mult, se pare că fosta soție a lui Ilie Năstase ar fi ajutat financiar familia lui Florin Pastramă, ea având grijă de toate cheltuielile acestora.

Sursă foto: Facebook, capturi

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton