Britney Spears și Madonna, sărut pasional la nuntă. Au recreat momentul faimos de pe scena MTV, din 2003

 Oana Pantazi
.

La nunta ei, Britney Spears și Madonna au uimit invitații cu un sărut pasional, recreând astfel momentul petrecut cu 19 ani în urmă pe scena MTV. La vremea respectivă, cele două staruri au șocat o lume întreagă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Pe 9 iunie, la nunta ei, Britney Spears și Madonna le-au oferit un deja-vu spectaculos invitaților, reeditând faimosul sărut petrecut cu 19 ani în urmă. Momentul hot și neașteptat a fost, evident, imortalizat, viralizându-se ulterior pe rețelele de socializare.

MTV Video Music Awards-HistoryMTV Video Music Awards-History

Britney Spears și Madonna, sărut pasional la nuntă

Nunta de 5 stele a lui Britney Spears cu Sam Asghari a avut loc joia trecută, la reședința artistei din Los Angeles. La eveniment au participat o mulțime de celebrități de A-list, printre care Madonna, Paris Hilton, Selena Gomez, Drew Barrymore și donatella Versace.

Citește și: Ce avere are Britney Spears la 39 de ani. Tatăl ei nu mai are controlul asupra banilor

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit, din nou, cu scandal. Motivul separării este total neașteptat

Citește și: Cum arată Teodora Marcu de la Insula Iubirii fără machiaj și fără filtre

Citește și: Raluca Pastramă s-a căsătorit, gravidă în luna a șaptea. Primele imagini de la nuntă

Așa cum era de așteptat, vedetele s-au imortalizat împreună, însă de departe cel mai spectaculos moment a fost cel în care Britney Spears și Madonna au reeditat celebrul sărut din 1993, de la Premiile MTV. Atunci cele două artiste au șocat o lume întreagă. În timp ce Britney Spears și Christina Aguilera cântau hitul „Like a Virgin', Madonna și-a făcut aparația pe scenă într-un tort imens și a urmat sărutul care a făcut istorie…

Acum, Madonna a însoțit sărutarea și de o urare emoționantă pentru prietena ei.

„Britney, pari așa de fericită și de îndrăgostită. Tot binele din lume ți-l doresc ție, dar și lui Sam', a transmis diva.

Fostul soț al artistei, arestat după ce a făcut scandal la nuntă

Britney Spears s-a căsătorit cu logodnicul ei, Sam Asghari, pe 9 iunie. Nunta a fost organizată chiar la vila artistei, situată în apropiere de Los Angeles. Petrecerea a fost însă spartă de fostul soț al cântăreței, care a venit neinvitat și a făcut scandal. Din cauza acțiunilor acestuia, s-a lăsat cu o arestare mai ceva ca în filme la eveniment, scenă pe care vedeta nu o va uita prea curând.

Oamenii legii s-au deplasat de urgență la fața locului pentru a-l aresta pe fostul soț al artistei. Bărbatul a fost încătușat după în curtea cântăreței, după ce a venit neinvitat la marele eveniment și a făcut un scandal monstru. Scena terifiantă s-a petrecut chiar în fața invitaților, printre care Madonna, Paris Hilton și alte staruri mari de la Hollywood.

Britney Spears și logodnicul ei, Sam Asghari, se aflau în pline pregătiri atunci când fostul soț al blondinei a pătruns, neinvitat, în vila lor, scrie TMZ. E vorba despre Jason Alexander, cel cu care cântăreața a fost măritată în anul 2004. Aceștia au avut o căsătorie record, de doar 55 de ore.

Ulterior, artista a povestit pe Instagram că în dimineața nunții a avut un atac de panică, dar nu a specificat dacă fostul ei soț, Jason Alexander, care a apărut neinvitat și a întrerupt organizarea evenimentului, a fost cauza.

„Am făcut-o, ne-am căsătorit! A fost cea mai spectaculoasă zi! Am fost așa de nervoasă de dimineață, dar apoi, la ora 14.00, s-a întâmplat. Ne-am căsătorit! Am avut un atac de panică, dar apoi a fost ok', a dezvăluit Britney.

Foto: Profimedia, Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton