Cleopatra Stratan nu și-a schimbat numele după căsătoria cu Edward Sanda. Care este motivul

 Raiciu Adriana
.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au avut parte de o nună ca în povești. În urmă cu doar o lună, cei doi îndrăgostiți au pășit în fața ofițerului de stare civilă și și-au jurat iubire veșnică. Însă, artista a decis să nu își schimbe numele din buletin. Iată care este motivul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Anul trecut, Cleopatra Stratan a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Edward. I-a pregătit o surpriză și a decis să îi ofere inelul, dar și întrebarea mult așteptată. Artiștii au decis să își organizeze nunta într-un timp destul de scurt.

243341799_410375304157156_2294426983869001270_n243341799_410375304157156_2294426983869001270_n

Superba cântăreață a îmbrăcat o rochie superbă la cununia civilă, iar la braț i-a fost în tot acest timp iubitul ei. Au mers cu inima deschisă și au spus cel mai sincer DA în fața ofițerului de stare civilă.

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda, imagini din luna de miere. Unde au plecat în vacanță

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit religios. Cum arată rochia de mireasă

Citește și: Cât plătesc Andra și Cătălin Măruță pentru școlile copiilor

Citește și: Liliana Mocanu din Las Fierbinți, infectată cu COVID-19: „Aşteptăm de ieri Salvarea”

Cleopatra Stratan nu și-a schimbat numele din buletin, după căsătorie

După ce a avut loc nunta, fanii cuplului s-au tot întrebat dacă artista va lua numele soțului ei. Însă, în cadrul unui interviu, Edward Sanda a dezvăluit că iubita lui a decis să nu își schimbe numele din buletin.

La puțin timp, artistul a venit și cu o explicație. Se pare că totul are legătură cu proiectele lor, dar și fanii, care o știu de o viață întreagă ca pe Cleopatra Stratan, fiica lui Pavel Stratan.

„Fiecare cu numele lui. Am zis că dacă suntem amândoi artiști… oricum pe YouTube și la concerte sau în presă, lumea s-a obișnuit ca ea să apară așa și n-avea sens', a spus Edward Sanda.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan, declarații despre copil

Imediat după ce au decis să își unească destinele, Edward Sanda și Cleopatra Stratan au fost întrebați dacă sunt pregătiți să devină părinți. Ei bine, se pare că îndrăgostiții nu-și doresc un copil la momentul actual, punând cariera pe primul loc.

„A fost diferită, nu neapărat controversată. Toată lumea e obișnuită după un anumit tipar, lumea vorbește. Doar aruncatul buchetului s-a făcut, atât. Mai așteptăm, nu ne grăbim, avem alte treburi, ne mai ocupăm puțin de carieră. Sunt pregătit să fiu tată cam 30%. Dacă o să fie fată, aș fi un tată dur.”, a mărturisit Edward Sanda, în cadrul aceleiași emisiuni.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton