Bianca Brad a avut cancer la sân: „Șase ani nu am zis nimic pentru că...”

 Sutiu Theodora
.

Bianca Brad a avut cancer la sân. Considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, Bianca Brad are 53 de ani, iar viața nu a fost prea blândă cu ea. După ce în 2007, Emma, fata ei avea să moară la naștere, actrița avea să fie diagnosticată cu cancer la sân, în urmă cum șase ani. Totuși, toate aceste probleme nu au reușit să o doboare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Bianca Brad a avut cancer la sân. După moarte fetiței, Bianca a suferit atunci un șoc, fiindu-i imposibil să accepte că fiica ei a murit.

bianca-1-2bianca-1-2

Bianca Brad a avut cancer la sân. S-a luptat ani de zile cu depresia, însă gândul că Emma o veghează de sus și că îi trimite semne din când în când a ajutat-o să meargă mai departe.

Bianca Brad a avut cancer la sân: „ … am fost singură!'

A decis să se apropie de Dumnezeu tot el a ajutat-o să treacă peste o altă dramă a vieții, care avea să se întâmple în urmă cu șase ani, atunci când a fost diagnosticată cu cancer la sân.

„În urmă cu 6 ani am fost diagnosticată cu cancer la sân, în 2015. A fost un șoc mare. Inițial am vrut să fac tratamentul convențional dar în urmă unei întâmplări, m-am răzgândit și am mers cu medicina alternativă!

6 ani de zile nu am spus nimic pentru că am vrut să o protejez pe mama mea, care a aflat azi, chiar înainte să vin aici, la acest eveniment! 6 ani de zile am fost pe terapii, am trecut prin perfuzii peste perfuzii, milioane de bani, milioane de suplimente, totul făcut în tăcere… am fost singură!

De câte ori am crezut că nu mai pot, m-am rugat! (…)', a povestit Bianca la Exclusiv Vip, de la Prima TV.

Citește și: Ce dietă a ținut Bianca Brad ca să slăbească 14 kilograme, la 50 de ani. Este o metodă eficientă, dar adio zahăr!

Citește și: Bianca Brad, despre relația cu Ștefan Bănică Jr: „M-a prins flama, când l-am văzut

Citește și: Andreea Marin, dezvăluiri despre depresia pe care a adus-o în prag de sinucidere

Citește și: Simona Halep, nașa de botez de ziua ei

Bianca Brad: „ Dacă crezi în Dumnezeu, frica nu are loc'

În cadrul aceleași emisiuni, actrița a dat mai multe detalii despre intervenția chirurgicală pe care a suferit-o, fără a avea un sprijin să treacă peste durere.

„Am fost operată pe 8 aprilie cu reconstrucție imediată. Acum sunt foarte bine. Nu mă mai interesează ce spune lumea, că o sa revină cancerul. Important e să lași frica în voia lui Dumnezeu. Dacă crezi în Dumnezeu, frica nu are loc.

Încercările ne sunt date în viață spre binele nostru. Și eu am fost revoltată. Întâi am zis că mi-a luat fetița. În 2013 am avut alt șoc, de la care mi s-a tras această boală. Dar am reușit s-o înving numai cu ajutorul lui Dumnezeu', a mărturisit Bianca Brad, la Prima TV.

Emma îi reapare în cale

Acum, actrița spune că fiica sa o vizitează în diverse forme. Cel mai mult i-a atras atenția o….rândunică.

„La început vânam aceste semne de la ea, mă bucuram. Cel mai mult m-am mirat când mi s-a așezat o rândunică în palmă, în condițiile în care sunt tare sperioase.

A stat acolo până mi-am scos camera de fotografiat din geantă. Am ieșit afară, i-am dat apă, apoi s-a așezat pe umărul fiului meu, l-a ciugulit pe spate. Când am zis: ‘Uită-te la cadru, ca să fac o poză!, nu s-a uitat Luca, ci rândunica.’, spune Bianca.

Tragedia din 2007 a determinat-o pe Bianca să înființeze fundația „EMMA-Mame pentru îngeri. Aceasta ajută mamele care și-au pierdut copii în accidente, la naștere sau din cuaza unor boli, și le mai alină suferința

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton