Izabela și Blaze de la Mireasa se căsătoresc. Când va avea loc nunta

 Miniosu Alexandra
.

Izabela și Blaze de la Mireasa se căsătoresc. Foștii concurenți ai emisiunii de pe Antena 1 au rămas împreună și după competiție, iar iubirea lor este din ce-n ce mai înfloritoare. Astfel, cei doi sunt nerăbdători să-și unească destinele. Au stabilit deja cununia civilă, ce va avea loc anul acesta, și speră să facă și nuna anul viitor. Detalii despre marele eveniment!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Izabela și Blaze de la Mireasa au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din cadrul show-ului matrimonial. Au trecut împreună prin bune și rele și iată că dragostea lor a triumfat. Sunt împreună și în prezent, la câteva luni după finalul sezonului 3, și au planuri serioase de… căsătorie! Au stabilit deja cununia civilă și se gândesc când să facă și nunta!

b2-14b2-14

Izabela și Blaze de la Mireasa au anunțat că se căsătoresc în cadrul emisiunii Xtra Night Show, prezentată de Dan Capatos. Pentru ca să nu vă mai ținem în suspans, vă dezvăluim că tinerii se vor căsători chiar anul acesta. Foștii concurenți vor face cununia civilă chiar luna viitoare, în octombrie. Așadar, mai sunt doar câteva zile până ce vor deveni oficial soț și soție.

Citește și: Cu ce s-a ocupat Andrei Aradits din serialul Vlad, înainte să fie celebru:„N-am luat banii, dar mita la noi este…'

Citește și: Cum arată acum Ovidiu Cuncea, actorul care s-a făcut preot.Apariție surprinzătoare la un eveniment

Citește și: Cum arată Sharon Stone, la 63 de ani.A strălucit pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Zurich

Citește și: Scandal în Grupul Vouă între Victor Yila și Adrian Fetecău:„Este caz penal, o să vadă el'

Izabela și Blaze de la Mireasa se căsătoresc

Foștii concurenți de la Mireasa nu au vrut să mai amănâne cununia civilă, pentru că oricum au așteptat destul, până ce Blaze a făcut rost de actul de celibat. Acesta este valabil doar trei luni, iar după ar trebui să primească altul, lucru care ar însemna că iar ar trebui să mai aștepte dacă nu fac pasul cel mare acum.

Izabela de la Mireasa a anunțat și nunta, nu doar cununia civilă! Partenera lui Blaze a mărturisit că și-ar dori să îmbrace rochia de mireasă anul viitor. Speră că atunci restricțiile să se mai relaxeze, pentru a-i avea alături pe toți cie dragi.

„Cununia civilă o avem în octombrie. Nu am vrut să mai amânăm, pentru că el a avut o situație cu actul lui de celibat care e valabil trei luni. Durează mult (n.r. – actul).

Anul viitor am vrea nunta', au transmis Izabela și Blaze de la Mireasa la Xtra Night Show, de pe Antena Stars.

Când va avea loc nunta

Blaze, fostul concurent de la Mireasa, este de loc din Nigeria. Având în vedere distanța uriașă, dar și pandemia de COVID-19, tânărul e conștient că nu vor putea să participe prea mult rude din partea lui la cununia civilă. Speră totuși ca mama și tatăl lui să-i fie alături în cea mai importantă zi.

„Din cauza distanței și a coronavirusului… Dar eu cred că o să vină mama și tata când o să facem', a declarat Blaze de la Mireasa.

Cât despre cununia religioasă, Blaze a declarat că deși e de altă religie, nu-l deranjează să facă ceremonia într-o biserică ortodoxă: „Nu sunt ortodox. O să fac oriunde'.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton