Cleopatra Stratan a împlinit 20 de ani! Unde a plecat de ziua ei, cu Edward Sanda: "Cea mai mare dorință a mea"

 Dumba Gabriela
.

Pe 6 octombrie, Cleopatra Stratan împlinește 20 de ani! De ziua ei, cântăreața a ales să plece împreună cu soțul Edward Sanda într-un loc foarte special pentru ea, chiar dacă astfel va fi departe de familia ei. Cleopatra Stratan spune că această escapadă romantică a fost cea mai mare dorință de ziua ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu o zi înainte să schimbe prefixul, Cleopatra Stratan s-a urcat în avion cu destinația Paris pentru ca astăzi, chiar de ziua ei, să fie în orașul ei preferat, alături de bărbatul pe care îl iubește. Pe Instagram, Cleopatra a postat deja câteva fotografii din escapada romantică în care se află, evident, alături de soțul ei, Edward Sanda.

655655

Cleopatra Stratan a împlinit 20 de ani! Mesaj pentru părinții ei

Cu ocazia zilei sale de naștere, Cleopatra Stratan a postat un mesaj emoționant pentru părinții ei, Rodica și Pavel Stratan.

„Astăzi, de ziua mea, am primit de la părinții mei cel mai de preț cadou: 20 de ani – poate cei mai frumoși ani din viața lor, datorită cărora astăzi sunt sănătoasă, cea mai împlinită și fericită alături de omul pe care îl iubesc!

Mulțumesc mami și tati! Vă iubesc!', a scris Cleopatra în dreptul unei fotografii cu ea, postată pe Instagram.

În urmă cu câteva zile, Cleopatra Stratan a vorbit despre poveste de dragoste pe care o trăiește alături de Edward Sanda. Cântăreața a spus că, în relația lor contează faptele și sentimentele și mai puțin cadourile.

Noi ne sărbătorim aniversările. Și ziua noastră, de când suntem împreună, dar și aniversarea de la căsătorie. Cu ocazia aceasta, am făcut și un an de zile, pe 14 august.

La noi dragostea se măsoară în sentimente și în fapte, nu neapărat în cadouri. Ne place să ne facem și cadouri, din când în când, dar nu ne bazăm pe asta, nu facem ceva pentru asta', spunea Cleopatra.

De ziua ei, Cleopatra Stratan a plecat la Paris cu soțul ei

Cleopatrei Stratan îi place să călătorească și dacă ar avea de ales, de ziua ei, între o geantă foarte scumpă sau o escapadă romantic, în mod clar ar alege a doua variantă. Întocmai s-a și întâmplat, așa că a plecat la Paris cu o zi înainte să împlinească 20 de ani.

Urmează să plec la Paris, pentru că mi-am dorit de mult să îmi petrec ziua acolo. O să plec doar eu cu Edy, cu soțul meu. O să stăm câteva zile. Este un mini city break între mai multe treburi.

Îmi place foarte mult Parisul, mi-a plăcut foarte mult și mi-am dorit să fiu acolo de ziua mea„, spunea Cleopatra Stratan pentru fanatik.ro, cu câteva zile înainte de ziua ei.

Întrebată ce își dorește de ziua ei, Cleopatra a răspuns:

„Cred că am ajuns la vârsta la care cel mai important lucru pentru mine este sănătatea mea și a familiei mele. Fericirea și succesul meu și al întregii familii. Celelalte lucruri materiale vin și pleacă. Sigur că îmi doresc și lucruri materiale, să zicem mai multe vacanțe, mai multe concerte.

Anumite chestii materiale pe care pot să mi le doresc, dar nu sunt așa importante. Restul vin de la sine. Dacă e să vină, vin dacă, nu, nu!”.

Citește și: E mamă singură de la 22 de ani! Manuela Hărăbor, declarații emoționante despre fiul ei, diagnosticat cu autism:’Nu am cunoscut iubirea până în momentul în care am înțeles că e altfel decât ceilalți copii’

Citește și: Ce spune Marius Țeicu despre relația dintre Alexandru Arșinel și soția lui:’A iubit-o foarte mult’. Actorul i-a dedicat o piesă

Ce cadou a primit Cleopatra Stratan de la părinții ei, de ziua ei

Cleopatra Stratan spune că excursia la Paris este cea mai mare dorință a ei din acest an, de ziua ei, însă apreciază enorm și cadoul primit de la părinții săi.

„Cea mai mare dorință a mea, anul acesta, a fost să plecăm la Paris. De fapt, ăsta a fost cadoul pe care mi-l doream cel mai mult. Să fiu acolo și să petrecem aceste zile împreună”, a mai spus Cleopatra.

Cântăreața a dezvăluit și ce cadou a primit din partea părinților ei.

Mi-au luat ceva de îmbrăcat pe care mi-l dorisem eu mult. Cadoul lor pentru mine a fost dragostea pe care mi-au oferit-o, susținerea care contează cel mai mult și tot ceea ce mi-au oferit ei ca părinți și poate chiar și mai mult. Din punctul ăsta de vedere recunoștința mea rămâne eternă pentru ei„, a mai spus Cleopatra pentru fanatik.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton