essence MAKE BEAUTY FUN!

 bogdan.galca
.

Make beauty fun… așa cum facem de 20 de ani! Colecția Trend Edition „make beauty fun” sărbătorește o ocazie cu totul specială: essence provoacă de două decenii agitație pe piețele de frumusețe germane și internaționale. Pe lângă produsele inovatoare și de înaltă calitate, essence a reprezentat întotdeauna valori precum respectul, toleranța și iubirea de sine: fiecare ar trebui să fie mândru de cine este și de modul în care își exprimă individualitatea.

Asadar, cu ocazia împlinirii a 20 de ani, essence vrea sa încurajeze fanii să uite de stresul vieții lor de zi cu zi, să își lase creativitatea să se dezlănțuiască și să experimenteze stiluri intense și look-uri individuale. Culorile, design-urile și efectele unice se întâlnesc cu elementele esențiale ale machiajului, cum ar fi mascara, luciul de buze, lacurile de unghii și iluminatoarele precum și accesoriile cool. Să sărbătorim!

make beauty fun  mascara I love EXTREME volume, ediție limitată

Mascara I love EXTREME volume este favorită pentru orice ocazie și are acum un nou design pentru colecția make beauty fun. Peria extra mare acoperă fiecare geană cu textură și crează un volum copleșitor într-o clipire. Datorită design-ului unic al acestei ediții limitate, mascara este deja o atracție ea însăși.

make beauty fun iluminator

Strălucește: Când ești fericit pe interior, radiezi fericire și la exterior – iar iluminatorul make beauty fun îți dă o strălucire naturalăl!  Textura pudrată, delicată are un gradient de culoare roz aurie – perfectă pentru a-ți crea  nuanța individuală. Iluminatorul este foarte pigmentat și este foarte ușor de aplicat și îmbinat.

make beauty fun luciu pentru buze

Acum imi poți vedea strălucirea de la o milă…. Luciul pentru buze vine în două nuanțe ombré speciale cu o strălucire multidimensională. Textura dă buzelor un aspect lucios extrem și are efect de volum.

make beauty fun top coat

Top coat-ul multi-reflex make beauty fun dă unghiilor un aspect iridescent, foarte lucios și crează un efect unic. Top coat-ul poate fi aplicat ca strat protector pentr lacul de unghii dar și singur poate arăta extraordinar.

make beauty fun burețel de machiaj și support

Echipa de vis: burețelul pentru machiaj și suportul. Datorită formei sale speciale, burețelul este cu adevărat apreciat. Aplicarea fondului de ten pe toată fața, aplicarea precisă a corectorului sau conturare – nicio problemă! Burețelul este potrivit atât pentru texturi lichide, cremoase cât și lichide. Trebuie umezit înainte de utilizare și curățat după utilizare. Apoi poate fi uscat în condiții optime în suportul său roz auriu.

make beauty fun portfard

Haideți să vedem lumea – portfardul make beauty fun are sufficient spațiu pentru produsele esențiale. Design-ul strălucitor roz auriu îți va înveseli rutina de machiaj.

make beauty fun brățară

Perfectă pentru tine și pentru cei mai buni prieteni Brățara make beauty fun este realizată din trei brățări cu mărgele și ciucuri boho într-un design roz auriu. Datorită benzilor flexibile, brățările alunecă cu ușurință peste încheietura mâinii.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton