Elena Merișoreanu, moment emoționant la parastasul Ionelei Prodan, în cimitirul Bellu: "Am compus un cântec special". Artista ar fi împlinit 75 de ani

 Oana Pantazi
.

Elena Merișoreanu, moment emoționant la parastasul Ionelei Prodan, în cimitirul Bellu. Elena Merișoreanu este una dintre nenumărații artiști care vor fi prezenți la Ionela Prodan la parastas, pentru a-i cinsti memoria. Reputata artistă ar fi împlinit, pe 6 octombrie, 75 de ani, iar fiica ei, Anamaria Prodan, a organizat o comemorare impresionantă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Elena Merișoreanu, moment emoționant la parastasul Ionelei Prodan, în cimitirul Bellu. Ionela Prodan ar fi împlinit azi, 6 octombrie, 75 de ani, iar fiica ei, Anamaria Prodan, urmează să-i facă un parastas cum nu s-a mai văzut. Comemorarea va avea loc în Cimitirul Bellu, iar la eveniment vor participa o mulțime de artiști. Elena Merișoreanu se numără printre invitații de onoare și va susține un moment special în memoria regretatei artiste. Iată ce a dezvăluit!

13124465_987794554619788_622071799059287049_n13124465_987794554619788_622071799059287049_n

Elena Merișoreanu, moment emoționant la parastasul Ionelei Prodan, în cimitirul Bellu

Anamaria Prodan a avut o relație specială cu mama ei, regretata artistă Ionela Prodan. Interpreta de muzică populară s-a stins din viață s-a stins din viață în 2018, iar azi, 6 octombrie, urma să împlinească 75 de ani. Cu aceasă ocazie, impresara îi va organiza mamei sale un parastas cum nu s-a mai văzut la Cimitirul Bellu. La eveniment vor cânta zeci de artiști care au îndrăgit-o pe Ionela Prodan, printre care Ionela Prodan, Maria Cârneci, Corina Gheorghe, Ștefania Rareș, Constantin Măgureanu, Ionuț Sidău, Petrică Pană, Valeria Arnăutu, Mărioara Man, Mărioara Lincan, Ruxandra Pitulice, Marin Cornea, Ilie Roșu.

Citește și: Anamaria Prodan pregătește un parastas de pomină în cimitirul Bellu, în memoria Ionelei Prodan. Vor cânta artiști de renume

Citește și: Anamaria Prodan, despre ultimele clipe de viață ale mamei sale, Ionela Prodan:'A închis ochii cu un singur of: Laur'

Citește și: Anamaria Prodan, îndurerată la patru ani de la moartea mamei sale, Ionela Prodan:„Asta este drama vieții mele, nu divorțul’

Citește și: Drama lui Alex Bogdan. Mama lui a murit, când actorul era la filmări:„Era pandemia și nu ne lăsau să intrăm în spital’

Elena Merișoreanu a vorbit, pentru wowbiz.ro, despre acest eveniment emoționat și unic, unde, în afara programului artistic, se va servi și mâncare aleasă.

„Fiecare are un moment special. Vin colegii, foștii colegi care au cunoscut-o, care au cântat cu ea. Fiecare e special în felul lui. Am făcut un cântec special pentru acest eveniment neplăcut, dar trebuie să îi păstrăm memoria așa cum o știm noi, veselă”, a declarat Elena Merișoreanu pentru sursa citată.

De altfel, artista a compus și o melodie pentru prietena și colega ei de breaslă Ionela Prodan, pe care cei prezenți o vor asculta la parastas.

„E un mesaj care spune așa: Pământule, măi pământ, multă lume ai înghițit, lume tânără, bătrână, pe măicuța mea cea bună/ Ai luat bun, ai luat și rău, l-ai luat pe tăicuțul meu!  Că și pe tatăl ei eu l-am cunoscut bine, înainte de a-l cunoaște ea. Tatăl ei e înmormântat acolo cu ea. La sfârșit zice așa: Dacă tânăr ai murit, pe mine cine m-o jeli?/ M-or jeli fetele mele, Doamne ce-am mai muncit pentru ele!  Că așa e, ea și-a dedicat tot restul vieții să-și ajute copiii, să le cumpere case, să le ia avere, să le dea de toate”, a mai spus Elena Merișoreanu.

Ce spune Elena Merișoreanu despre prietenia cu Ionela Prodan

Azi, Elena Merișoreanu are trista misiune de a cânta la prietena ei Ionela Prodan la parastas. Artista ar fi împlinit 75 de ani, iar fiica sa, Anamaria Prodan, a luat decizia de a comemora cei 6 ani de când mama ei s-a stins din viață chiar de ziua sa de naștere. Printre nenumărații artiști care vor cânta azi în Cimitirul Bellu se numără și Elena Merișoreanu pe care a legat-o o lungă prietenie de Ionela Prodan.

„Nu cred că ea vrea să fim triști, vrea să fim veseli, să amintim de cântecele ei frumoase. Ea lasă o zestre destul de mare în folclor, are peste 100 și ceva de cântece, care sunt difuzate pe radio și le cântă, șlagăre multe dintre ele. E colega noastră și eu mă știu cu ea de când eram necăsătorite amândouă. E un lucru frumos și trebuie să îi păstrăm memoria așa cum e ea”, a mai povestit Elena Merișoreanu pentru Wowbiz.

Ionela Prodan a avut o carieră strălucită, iar de-a lungul anilor a primit numeroase premii. O boală incurabilă a învins-o pe mama Anamariei Prodan, la vârsta de 70 de ani. Impresara a făcut eforturi mari pentru a o salva pe îndrăgita artistă. Ionela Prodan s-a stins din viață la Spitalul Elias din Capitală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton