Cine sunt finaliștii Sunt celebru, scoate-mă de aici! Cum se alege, de fapt, câștigătorul de la PRO TV

 Laciu Andreea
.

Cine sunt finaliștii Sunt celebru, scoate-mă de aici! S-a aflat cine sunt cei doi concurenți care se vor înfrunta în ultima ediție a sezonului doi, pentru titlul de Regele sau Regina Junglei. Nu au lipsit până acum momentele controversate, scandalurile, dar și prieteniile neașteptate legate între concurenți. Unii au renunțat ca să își salveze colegii, alții au cerut să plece acasă pentru că nu au mai putut suporta condițiile din concurs, în timp ce alții se folosesc de strategii sperând să se numere printre cei doi finaliști care se vor lupta în confruntarea finală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Telespectatorii s-au bucurat atunci când PRO TV a anunțat revenirea show-ului pe micile ecrane. Printre concurenți s-au numărat celebrități care au făcut parte și din alte emisiuni tip reality, dar și alte vedete, inclusiv Bia Khalifa, cea care este cea mai controversată prezență din sezonul 2. Conflictele și probele șocante i-au ținut pe fanii emisiunii cu sufletul la gură până acum, dar ne apropiem cu pași repezi de marea finală.

cine-sunt-finalistii-sunt-celebru-scoate-ma-de-aici-8cine-sunt-finalistii-sunt-celebru-scoate-ma-de-aici-8

Cine sunt finaliștii Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Edițiile înregistrate au fost deja filmate. De altfel, atât concurenții, cât și cei doi prezentatori, s-au întors deja în țară. Marea finală va fi transmisă live, iar cel care va pleca acasă cu trofeul va fi votat de publicul care îl va urmări în ultima ediție a acestui sezon.

Telespectatorii își vor susține astfel favoritul. Se pare că Ruxi a avut gura aurită, căci primul finalist al sezonului 2 Sunt celebru, scoate-mă de aici! este chiar Anisia Gafton. De partea cealaltă, cel de-al doilea finalist este Giani Kiriță, anunță Fanatik.ro.

Citește și: Bia Khalifa, descalificată de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!, după ce a înjurat-o pe Ami. De la ce a pornit totul: „Taci, fă!”

Citește și: Ce nume a ales Daniela Crudu pentru copilul ei: „O să fiu cea mai nebună mamă”

Citește și: Tania Popa trebuie să se opereze, după Sunt celebru, scoate-mă de aici!: „Am fost la spital şi când au văzut ce am…' . Actrița a slăbit 8 kilograme

Citește și: Misha, cu fața umflată în vacanța din Maldive. Ce s-a întâmplat cu fosta soție a lui Connect-R: „Cum poți rămâne desfigurată”

Cum se alege, de fapt, câștigătorul de la PRO TV

Finala celui de-al doilea sezon Sunt celebru, scoate-mă de aici! va fi transmisă de Pro TV live, iar filmările vor avea loc de data aceasta în studiourile televiziunii. Așadar, Anisia Gafton și Giani Kiriță nu vor fi nevoiți să se întoarcă în jungla din Republica Dominicană.

Cei doi concurenți sunt în competiție încă de la începutul acesteia. Chiar dacă au mai intrat și alte vedete pe parcurs, se pare că acestea nu au făcut față condițiilor dure și probelor traumatizante.

Daniel Pavel, despre Roxana Nemeș

Cântăreața a făcut parte dintre concurenții emisiunii Survivor România, iar acum s-a decis să înfrunte încă o dată condițiile neprielnice din jungla Republicii Dominicane. Însă, de data aceasta o face în calitate de concurentă Sunt celebru, scoate-mă de aici!

'Sunt curios cum arata evoluția ei. Până la urmă s-a antrenat la Survivor, ar trebui să facă față! Asta nu-mi dau seama (dacă ar trebui să câștige, n. red.) pentru ca n-am urmărit foarte mult evoluția celor care sunt acum în competiție, dar șanse sunt. Dacă o dată ai mâncat', să spunem, aer de junglă dominicană ai energie să mergi mai departe. Și Giani a mai fost acolo', a declarat Daniel Pavel, în exclusivitate pentru sursa citată anterior.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton