Rețetă de biscuiți cu unt. Un desert delicios, foarte ușor de făcut, gata în mai puțin de o oră. Dacă doriți să vă surprindeți membrii familiei cu o rețetă inedită, nu ezitați să încercați recomandarea noastră de biscuiți cu unt. Iată ingredientele necesare și modul de preparare!
CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!
Rețetă de biscuiți cu unt. Acești biscuiți sunt fragezi, au o aromă unică și se topesc în gură. Pot reprezenta un răsfăț minunat lângă o ceașcă de ceai sau de cafea. Dacă sunteți amatori de deserturi, vă recomandăm să încercați această rețetă ușoară. Cu siguranță veți rămâne surprinși de textura acestor biscuiți și de aroma bogată de unt!
Citește și: Rețetă de dovlecei umpluți
Citește și: Rețetă de pârjoale marinate de pui
Citește și: Rețeta de tocăniță de ghebe
Citește și: Dulceață de lămâie
Rețetă de biscuiți cu unt – Ingrediente
2 ouă
350 g făină
1 linguriță extract de vanilie
1 linguriță praf de copt
100 g unt
200 g zahăr
Rețetă de biscuiți cu unt – Mod de preparare
1. Zahărul și untul se adaugă într-un bol și se spumează cu ajutorul mixerului electric. În acestă compoziție, se adaugă și ouăle și vanilia și se amestecă bine.
2. Într-un alt bol, se amestecă făina și praful de copt. Rezultatul obținut se încorporează treptat în amestecul de unt, astfel încât să nu se formeze cocoloașe.
3. Aluatul se transferă pe o folie alimentară, se acoperă și se lasă la frigider pentru aproximativ 30 de minute.
4. Ulterior, se împrăștie făină pe blatul de lucru și se întinde aluatul de biscuiți. Acesta se decupează în formele dorite, potrivit retete.unica.ro.
5. Biscuiții se așează pe o tavă și se bagă în cuptorul preîncălzit la la 180 de grade. Timpul recomandat de coacere este de aproximativ 15 minute sau până când biscuiții capătă o culoare maro-aurie.
6. În final, aceștia se presară cu zahăr pudră sau cu glazură. Poftă bună!
Sursa foto: Freepik