Angela Similea refuză să mai urce pe scenă: "Mai bine să ți se ducă dorul"

 Dumba Gabriela
.

Angela Similea refuză să mai urce pe scenă și nici măcar fanii cei mai înfocați sau prietenii ei apropiați nu o pot convinge să mai susțină spectacole. Anul acesta, Angela Similea a înregistrat o piesă nouă în studio, alături de alte mari voci, Adrian Daminescu, Dida Drăgan, Mirabela Dauer, Marcel Pavel și Monica Anghel, dar sub nici o formă nu vrea să mai susțină concerte.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Angela Similea nu se mai regăsește în peisajul muzical actual și din acest motiv refuză să mai urce pe scenă. De câțiva ani, cântăreața s-a restras din spațiul public și nu mai ia parte la evenimente mondene sau concerte.

15020984879_7a9ce2e9a6_b15020984879_7a9ce2e9a6_b

De ce refuză Angela Similea să mai susțină concerte

Stela Enache, bună prietenă a Angelei Similea, s-a tot străduit să o readucă în lumina reflectoarelor, însă, în cele din urmă, i-a înțeles motivele retragerii.

'Avem o relație civilizată, noi, artiștii, ne bucurăm când ne întâlnim. Am colegi cu care ne salutăm dimineața, vorbim la telefon, ne trimitem și glume, o știu pe Dida Drăgan de când aveam 19 ani și făceam lecții de vocalize.

Și cu Angela Similea am un telefon unde putem să mai vorbim și să ne scriem, mi-e tare dragă. S-a retras, dar eu m-aș bucura să revină, totuși, într-o zi.

Faptul că s-a retras un artist se ocupă repede locul, dar ea rămâne un etalon care nu poate fi dărâmat.

Poate că s-a retras la timp. Pentru o femeie artistă este un timp când trebuie să știi când să te retragi. Mai bine să ți se ducă dorul…', a declarat Stela Enache pentru ego.ro.

Citește și: Tatăl Simonei Halep, prima reacție în scandalul de dopaj:'Simona e curată, curată. Trebuie să luptăm'

Citește și: Mihai Bendeac vrea o iubită care să fie interesată de viața lui profesională:'Eu mi-am sacrificat viața pentru cariera mea și vii tu și spui că…'

Citește și: Valentina Pelinel, detalii intime din căsnicia cu Cristi Borcea:Am menținut fiorii în relația noastră

Citește și: Ovidiu Komornyik, dezvăluire surprinzătoare despre Angela Similea:Ea nu mai vrea să cânte!

Nici Ovidiu Komornyik nu a reușit să o convingă pe Angela Similea să urce pe scenă!

Compozitorul Ovidiu Komornyik, artistul care a cântat ani la rând, alături de Angela Similea, nu renunță la ideea de a o avea din nou, alături, pe scenă, în fața spectatorilor.

Anul acesta, el a reușit să o convingă pe Angela Similea doar ca să i se alăture în studio, pentru înregistrarea piesei 'Nu omorâți iubirea!', alături de alte mari voci, Adrian Daminescu, Dida Drăgan, Mirabela Dauer, Marcel Pavel și Monica Anghel.

'Angela Similea nu vrea să mai apară, nu se mai regăsește în ceea ce se întâmplă', menționa Ovidiu Komornyk într-un interviu pentru impact.ro

Angela îi este recunoscătoare pentru colaborare și pentru piesele de dragoste pe care i le-a compus cu atâta dăruire:

'Întâlnirea cu el a fost pentru mine o nouă filă superbă de viață. Vocile noastre s-au armonizat favorabil, iar piesele scrise de Ovidiu pentru noi și desigur pentru mine m-au împlinit!', menționa Angela Similea, pe contul ei de Facebook.

Ce spune Ovidiu Komornyk despre retragerea Angelei Similea

În urmă cu trei ani, Angela Similea decidea că vrea să se retragă din showbiz. Ovidiu Komornyk a vorbit despre decizia controversată a artistei.

„Angela a știut tot timpul când să spună stop. Iar acum a decis să facă asta. Ea nu mai vrea să cânte. Și nici să facă parte din viața publică', spunea Ovidiu Komornyik.

Angela nu se poate desprinde de țara sa și de publicul care i-a oferit atâtea bucurii. Se întoarce aici de fiecare dată cu plăcere, bucuroasă de revederea prietenilor. După un timp petrecut în altă parte, i se face dor de tot, a adăugat acesta, care nu a ascuns nici faptul că fosta artistă și-a propus să călătorească și să viziteze cât mai multe destinații’, a mai spus el.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton