Cine o înlocuiește pe Gabriela Cristea în emisiunea ”Te iubesc de nu te vezi”. Prezentatoarea TV a ajuns la spital

 Stamen Diana
.

Gabriela Cristea se află în ultima lună de sarcină, iar prezentatoarea TV va intra în concediu de maternitate. Viitoarea mămică trebuie să fie înlocuită în emisiunea 'Te iubesc de nu te vezi' difuzată pe Antena Stars. Noi am aflat cine este vedeta care vine la cârma emisiunii.

În scurt timp, Gabriela Cristea va deveni mamă pentru a doua oară și va sta acasă alături de fetele ei pentru a avea grijă de ele. Cât timp prezentatoarea TV se află în concediu de maternitate, Bianca Sârbu va fi cea care va prezenta emisiunea de la Antena Stars.

Bianca Sârbu este fosta prezentatoare TV de la emisiunea 'Agenția VIP', fosta colegă a lui Cristian Brancu, potrivit spynews.ro.

Gabriela Cristea a ajuns la spital

Luni, 4 martie, Gabriela Cristea a părăsit emisiunea, pentru că nu se simțea deloc bine și a fost nevoită să meargă la un control. În urma vizitei la medic, prezetantoarea TV și-a liniștit telespectatorii și i-a anunțat că este bine și că încă nu a venit momentul să nască.

„Sunt bine, staţi liniştiţi. Nu m-am simţit confortabil. Medicul mi-a spus că orice chestie ieşită din comun trebuie verificată. Atât eu cât şi bebeluşul trebuie să fim în ordine. Am simţit că ceva nu este cum ar trebui să fie. Am zis să mergem la spital să vedem despre ce e vorba. Încercăm să ne relaxăm. Eu sper ca totul să fie bine. Mă simt bine, în sensul că am avut nişte mici contracţii şi n-a vrea să am surprize. Nu pot să spun nimic până nu fac un control', a transmis vedeta.

„E ok că am venit la doctor. Am avut nişte contracţii false, dar am recomandarea să mă duc acasă şi nu am voie să stau în picioare. Dacă vreţi vă invit pe la mine să mai vorbim', a spus ea după ce a plecat de la clinică.

Citește și: Gabriela Cristea se pregătește să nască a doua fetiță. Ce conține bagajul său de maternitate

Citește și: Gabriela Cristea are probleme de sănătate înainte de a naște al doilea copil. Bebelușul vine pe lume în luna martie

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton