Ben Affleck s-a împăcat cu fosta iubită, după ce a părăsit-o pentru un model Playboy!

La cinci luni  de când Ben Affleck și fosta lui iubită Lindsay Shookus s-au despărțit, cei doi au reluat legătura și, se pare, sunt din nou împreună! Asta în pofida faptului că actorul a călcat strâmb…

Ben Affleck și Lindsay Shookus

Ben Affleck și Lindsay Shookus au început să se întâlnească în iulie 2017, la doar câteva luni după ce actorul s-a despărțit de soția lui, Jennifer Garner, după 10 ani de mariaj. Actorul și noua lui iubită au avut prima lor apariție publică la un eveniment în calitate de cuplu pe 18 septembrie 2018. Cei doi au venit împreună la Premiile Emmy, acolo unde Lindsay a fost nominalizată cu show-ul Saturday Night Live, emisiune la care este și producător, aceasta și câștigând premiul pentru Outstanding Variety Sketch Series acordat show-ului SNL.

În vara lui 2018, Ben Affleck și Lindsay Shookus păreau mai fericiți ca niciodată și petreceau o mulțime de timp acasă la el, în Los Angeles. În tot acest timp, Ben a călătorit de nenumărate ori la New York, pentru a-și vizita fosta soție și cei trei copii, dar nu acesta a fost lucrul care le-a destrămat relația.

Ben Affleck, fosta lui soție Jennifer Garner și copiii lor.

Shauna Sexton, iubita pentru scurt timp a lui Ben Affleck.

Actorul a mai primit o șansă

Din păcate, Ben nu a renunțat niciodată la adicția lui pentru băutură și, după câte s-a văzut, nici femeile nu i-au fost indiferente. În luna august anul trecut, Lyndsay a pus capăt relației, de vină fiind, după câte se pare, faptul că Affleck nu era chiar întruchiparea fidelității. După ce s-a despărțit de Lindsay Shookus (38), actorul și-a găsit repede consolarea (se presupune că a fost cu ea chiar din timpul relației cu Lyndsay) în brațele mult mai tinerei Shauna Sexton, model Playboy, cu doar 10 ani mai mare decât Violet, fiica lui Ben. Chiar dacă nu a considerat-o o relație serioasă, Affleck (46) a realizat că Lindsay nu este chiar ceea ce-i trebuie după ce abia a trecut peste cele 40 de zile petrecute la reabilitare din cauza alcoolului.

Ben Affleck și Lindsay Shookus

Ben Affleck și Lindsay Shookus

Recent, actorul și fosta lui iubită Lyndsay Shookus au participat împreună, în New York, la premiera filmului în care a jucat Ben – Triple Frontier', iar conform surselor, între ei nu ar fi vorba doar de o simplă prietenie. Cei doi sunt din nou împreună… Pentru cât timp, nu se știe, depinde, probabil, de adicțiile lui Ben.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton