Monica Anghel, la masa juriului “Bravo, ai stil!”, în această săptămâna

 Pirvu Cristina
.

În această săptămâna, la masă juriului Bravo, ai stil!', show difuzat de miercuri până sâmbătă, de la ora 23:00, la Kanal D, o nouă celebritate se va alătură celor trei jurați, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Cătălin Botezatu.

Vedetă care va avea un cuvânt de spus în ceea ce privește vestimentatiile concurentelor de la Bravo, ai stil!', în această săptămâna, este nimeni altă decât Monica Anghel, cunoscută cântăreața, actrița și om de radio și televiziune.

O prezența remarcabilă și de referință în showbiz-ul autohton, un exemplu de atitudine și stil, poziția Monicăi Anghel cu privire la punctele oferite tinerelor aspirante la titlul de cea mai stilată femeie din România va cântări puternic în eliminarea uneia dintre concurentele emisiunii.

Mă bucur din tot sufletul pentru că m-ați invitat să fiu jurat în aceasat săptămâna, îmi place emisiunea , o urmăresc cu drag. Îmi place foarte tare ceea ce se întâmplă aici', spune Monica Anghel.

Foto: PR

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton