Cine este Vicha Blochina. A participat la Asia Express sezonul 1 și a devenit cunoscută în showbiz ca fiind amanta lui Victor Pițurcă

 Lupescu Anca
.

Vica Blochina are 45 de ani și s-a născut pe 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuieşte în România de mai bine de 20 de ani. Vedeta TV s-a afirmat ca balerină în clubul Melody, din Bucureşti, cu o trupă de balet din Lituania.

Citește și: Băiatul Vicăi Blochina petrece sărbătorile cu familia lui Victor Pițurcă. „Edan stă mult la tatăl lui'

images-2-17images-2-17

Avea 20 de ani când l-a întâlnit pe Victor Pițurcă și lucra ca balerină. A devenit cunoscută publicului larg după ce s-a hotărât să îl dea în judecată pe fostul selecționer al naționalei de fotbal. Cei doi au avut o relație ascunsă timp de 16 ani. 

Citește și: Vica Blochina regretă aventura de 16 ani cu Victor Pițurcă: „Plătesc în continuare lucrul acesta, am făcut rău fără să vreau!'

Vica l-a dat în judecată pe Pițurcă pentru ca acesta să își recunoască copilul, Edan. 

Vica Blochina a câștigat procesul cu Victor Pițurcă în 2012, judecătorii au decis că el este tatăl biologic al lui Edan, fiind nevoit să plătească o pensie alimentară de 39.000 de lei lunar pentru copil.

Într-un interviu acordat ziarului „Click!, în anul 2012, Vica Blochina mărturisea că l-a cunoscut pe Victor Piţurcă în anul 1994, prin intermediul unor prieteni, şi că „a fost dragoste la prima vedere. Totodată, aceasta a mai spus că este durereros că tatăl copilului său o urăşte.

Citește și: Vica Blochina a ajuns de urgență la spital! În ce stare se află acum vedeta

A avut o aventură cu Botezatu

După ce a pretrecut o vacanţă în Las Vegas alături de Cătălin Botezatu, în anul 2014, presa a speculat că între fosta balerină lituaniană şi creatorul de modă român ar exista o relaţie. Botezatu a refuzat, însă, să dea mai multe detalii despre posibila relaţia pe care a avut-o cu Blochina, declarând, pentru cancan.ro, că „Vica este o tentaţie frumoasă, dar nu vreau să vorbesc despre asta (…) Am mers în Las Vegas şi ne-am distrat tare. Mi se pare urât să vorbesc despre ce fac cu o femeie.

După câștigarea procesului cu Pițurcă, Vica a devenit coprezentatoarea emisiunii „Telefonul de la miezul nopții', de la Antena 2. 

„A fost o mare provocare pentru mine şi m-a copleşit încrederea pe care mi-au acordat-o. Să prezinţi o emisiune live, fără o mare experienţă pe sticlă, nu e puţin lucru. La asta se mai adaugă şi faptul că «Telefonul de la miezul nopţii» nu este un format de divertisment şi atât, ci o emisiune despre viaţa reală a românilor, cu dramele lor, cu bucuriile lor. Nu e nimic regizat, nu ştim cine o să sune şi în ce problemă, a declarat Vica Blochina, pentru ziarul „Click!.

Citește și: Vica Blochina și fostul soț al Corinei Bud au petrecut până dimineața, într-un club din Capitală. A publicat prima imagine cu ei

„Pe mine ma amuza. Abia acum ne-ati prins, dar cand am fost in Vegas? Adevarul e ca in Romania nu ne-au prea prins. Am venit aici, recunosc, eu nici nu am vazut imaginile. Vica e o femeie frumoasa si as fi ipocrit sa zpun ca nu-mi place. Compania Vicai este una speciala. Este extrem de smart, cu textele la ea, chiar daca sunt in ucraineana o parte. E o tipa misto. Noi am petrecut vacante nu stiu cate, spontane, si ne-am simtit extraordinar de bine. Ne traim viata si ne traim clipa asta nu inseamna ca maine trebuie sa ma casatoresc cu Vica. Simt ceva special, iar femei speciale in viata mea au fost doar cateva”, a spus Catalin Botezatu.

Ea a participat la emisiunea Ferma Vedetelor, dar și la Asia Express sezonul 1, alături de Daniela Crudu, iar cele două au ieșit pe locul trei. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton