S-a aflat cel mai bine păstrat secret al lui Gigi Hadid: este însărcinată în cinci luni. Fotografia care a dat-o de gol!

 Oana Popoiag
.

La o săptămână după ce a împlinit 25 de ani, s-a aflat cel mai bine păstrat secret al lui Gigi Hadid: vedeta este însărcinată cu iubitul ei, Zayn Malik. Presa de peste Ocean titrează că frumoasa blondă are deja 20 de săptămâni de sarcină, iar în fotografiile de la ziua ei, petrecută în izolare la ferma familiei, se poate observa un abdomen ceva mai pronunțat.

Asta da veste neașteptată din izolare! Supermodelul Gigi Hadid, în vârstă de 25 de ani, va avea un copil. Conform TMZ, ET și a mai multor publicații de peste ocean, vedeta este însărcinată în 20 de săptămâni cu iubitul ei, Zayn Malik, pe care îl iubește deja de cinci ani, în ciuda despărțirilor și împăcărilor repetate.

Gigi Hadid, însărcinată cu muzicianul Zayn Malik

Aflată în izolare cu iubitul, sora și mama sa, Yolanda, la ferma familiei din Pennsylvania, Gigi și-a serbat săptămâna trecută împlinirea a 25 de ani. Din fotografiile publicate pe rețelele sociale se poate observa că modelul, celebru pentru dimensiunile sale perfecte, etalează un abdomen destul de pronunțat.

Cu toate că Gigi Hadid și iubitul ei nu au confirmat încă fericita veste, surse din anturajul celor doi au dat ca sigură informația.

'Gigi a dezvăluit până acum secretul doar familiei și prietenilor apropiați, mai ales că este însărcinată doar în câteva luni. Atunci când Gigi și Zayn s-au împăcat la finalul anului trecut, a fost ca și cum nu a existat o despărțire și au știu imediat că este vorba despre o relație specială. Atât cuplul, cât și familiile celor doi sunt extraordinar de fericiți', a declarat un apropiat al lui Gigi pentru ET.

Gigi Hadid însărcinatăGigi Hadid însărcinată

Foto: Hepta, Instagram

Citește și: Neti Sandu merge la muncă și-n plină pandemie. Cum s-a schimbat viața ei în ultimele două luni: 'Cu dezinfectant nu mă mai dau la fel de des ca la început, mi-am făcut răni la mâini'/ INTERVIU

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton