Cine este Liviu Varciu. A participat la Asia Express sezon 1. S-a lansat în muzică în urmă cu 22 de ani și a fost căsătorit cu Adelina Pestrițu

 Lupescu Anca
.

Liviu Vârciu este cântăreț și actor, s-a născut pe 17 martie 1981 în Constanța. În 1998 a înființat trupa L.A, alături de Aurelian Ciocan și Adrian Zainea. Au lansat albumul „Femeia', care a avut un succes răsunător. 

profil-1profil-1

Citește și: Liviu Vârciu vrea să fie din nou tată: 'Dacă Dumnezeu are simţul umorului şi îmi dă tot o fată'

Cântăreț și actor

Din anul 2005 Liviu a început să îmbrățișeze meseria de actor, în diferite producții de televiziune. A jucat în „Secretul Mariei”, „Fast food”, „Scene de căsnicie”, cele trei seriale fiind realizate pentru Antena 1.

A mai jucat și în serialul „Chiquitas” difuzat la Kanal D. A schimbat apoi trustul mutându-se la Pro TV, unde a jucat în „State de România”. Pe lângă cariera muzicală și cea de actor a încercat-o și pe cea de prezentator, realizând împreună cu Cristina Cioran emisiunea „Masculin x Feminin”.

Odată intrat în televiziune, Vârciu a prezentat emisiunea Roata Norocului și a fost partenerul lui Teo Trandafir, la Kanal D. A mai prezentat și emisiunile Autobuzul lui Vârciu și Camera Comorilor. 

Citește și:Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au avut recent probleme de sănătate. Medicii au fost chemați pe platourile de filmare de la Antena 1

În 2015 a participat la Te cunosc de undeva,iar în 2019 a jucat în serialul Fructul Oprit. 

A fost concurent și prezentator la Asia Express

Apoi, a participat la Asia Express sezonul 1: Drumul Dragonului, iar în sezonul 2: Drumul Elefantului devine coprezentator.

La Asia Express sezonul 1, Vârciu a participat alături de Andrei Ștefănescu și au reușit să iasă pe locul 2. 

„Nouă nu ne plac condimentele, nu suntem adepții mâncărurilor picante…mai avem puțin și scoatem flăcări! Am mâncat coriandru, lemongrass, piper în toate formele, boabe, tocit, râșnit, verde, negru, alb…iar boia la fel. Cred că India este singura țară care mai pune puțin de piper peste boia, să fie și mai iute, iar chilli la sfârșit.”, au mărturisit Liviu și Andrei.  „Eu aș ucide pentru o ciorbă de perișoare, de pui sau de pomana porcului.”, a declarat Liviu.

Citește și: Prima zi de grădiniță pentru fetița lui Liviu Vârciu. Micuța Anastasia a început să plângă

Viața personală 

Cu mult înainte de a ajunge la altar cu Adelina Pestrițu, încă de pe vremea cânt făcea furori cu formația L.A, Liviu Vârciu a trăit o poveste de dragoste cu Ramona Teiceanu, Ami așa cum o alintau cei apropiați, originară din Arad. În urma acestei romanțe s-a născut și prima fetiță a artistului: Carmina. Ami era fotomodel, însă a decis să renunțe la carieră și să se ocupe de copil. Carmina a locuit cu mama ei în Arad, însă ea s-a mutat alături de Liviu, în București, pentru a își continua studiile. 

Liviu Vârciu a fost căsătorit între 2009 și 2010 cu Adelina Pestrițu, cei doi au divorțat cu scandal. 

„Prima dată m-am grăbit cu măritișul, eram micuță și nu m-am gândit la câte sacrificii și compromisuri trebuie să faci într-o căsnicie. Consider că nu eram pregătită la momentul respectiv, când m-am măritat, și nici acum nu sunt pentru că nu mi-am găsit ‘jumătatea. Jumătatea ți-o trimite Dumnezeu la momentul potrivit și în locul potrivit și cred că nu trebuie căutată într-un anume loc. Poți să-ți găsești jumătatea și când mergi să cumperi pâine, la magazinul din colț', a spus vedeta la Draga mea prietenă.

Citește și: Fiica lui Liviu Vârciu, îndrăgostită nebunește la 18 ani! Cum arată iubitul Carminei

Adelina și Liviu s-au cunoscut în vara lui 2008, la nuntă Andreei Bănică, iar la scurt timp s-au mutat împreună. A fost dragoste la prima vedere. Pe 14 februarie 2009, de Ziua Îndrăgostiților, și-au unit destinele, jurându-și iubire eternă. După un an și jumătate de căsnicie, cei doi au luat decizia de a divorța. Chiar dacă bruneta rămăsese însărcinată, în momentul în care această a fost nevoită să facă un avort, din cauza faptului că sarcina era extrauterină, cei doi s-au îndepărtat și mai mult, ajungând la divorț.

Au încercat să se împace, însă a durat doar două săptămâni până la despărțirea definitivă. De atunci, cei doi au convenit să nu mai facă scandal în public și să despartă civilizat. 

Are două fete și urmează un băiețel

Din anul 2016, prezentatorul TV are o relație cu Anda Călin, împreună cu care are 2 copii: o fetiță pe nume Anastasia și un bebeluș pe drum. Anda Călin urmează să nască în toamnă un băiețel.

Citește și: Liviu Vârciu va fi, în sfârşit, tată de băiat: „Îi pun numele Liviu Varciu Junior!'

„I-am dat banii lui Nea Mărin, tocmai de aia am o stabilitate financiară. Eram foarte stresat. Anastasia e foarte bine, a început grăđiniţa. Mai putem și noi să dormim. (…) Suntem foarte bine. Trebuie să dai dovadă de maturitate la un moment dat. Uşor, uşor ne asezăm cum trebuie. Şi sperăm că ne va fi ca acum. (…) L-am întrebat pe Andrei, nu ştiu cum i-a ieşit lui Andrei, băiat, dar asta nu e problema mea. Cică trebuie să îţi laşi unghiile mari la picioare, să ai aderenţă la sol. Am să pun o mochetă să nu alunec, acum cum o vrea Dumnezeu. Dacă Dumnezeu are simţul umorului şi îmi dă tot o fată… Mai vreau să am copii,  nu vrea să crească Anastasia singură. Eu am avut un frate şi am avut o copilărie frumoasă cu frăţiorul meu. Ca o fi fată, că o fi băiat, aia e, a spus Liviu Vârciu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton