Răzvan Fodor, mesaj tranșant pentru cei care cred că Asia Express nu e 100% real: ”E aproape o jignire să spună cineva că a fost blat”

 Oana Popoiag
.

Răzvan Fodor și Sorin Bontea sunt marii câștigători Asia Express, după ce au trecut prin probe infernale, provocări neașteptate și situații-limită în aventura din Taiwan și Filipine. Cu toate acestea, ca și în cazul altor emisiuni de tip reality show, gurile rele spun că nu tot ce a apărut la TV este real. Răzvan și Sorin au răspuns acestor acuzații.

Deși nu au crezut că pot spera la victorie când au bătut palma pentru a pleca în aventura vieții lor, iată că Răzvan Fodor și Sorin Bontea au câștigat al treilea sezon Asia Express. Cei doi au înfruntat tot soiul de obstacole în cursa nebună prin Taiwan și Filipine și au pus la bătaie toate resursele fizice și psihice pentru a răzbate în acest show solicitant.

Răzvan Fodor, mesaj pentru cârcotașii care cred că Asta Express a fost 'regizat'

Totuși, ca în cazul a numeroase reality show-uri, au apărut și în cazul Asia Express voci care susțin că aventura nu este reală și că multe momente sunt regizate.

Într-un interviu acordat Adevărul, Răzvan Fodor și Sorin Bontea au abordat acest subiect, singurul care le poate șterge de pe buze zâmbetul și bucuria cu care au rămas după Asia Express.

'Nici nu îmi vine să argumentez aşa ceva, când noi toţi ştim ce am trăit acolo. E aproape o jignire să spună cineva că a fost blat, dar pot înţelege că cei din faţa televizorului au întrebări sau sunt sceptici: pare ireal ca nişte oameni normali la cap să se arunce într-o competiţie ca asta. Dar totul are o explicaţie foarte simplă: o zi de filmare are cam 10-12 ore.

Înmulţiţi asta cu 9 echipe. Rezultă un număr enorm de ore, care trebuie comprimate într-un singur episod pe post. E normal ca cei de acasă să simtă uneori că lipseşte ceva şi de aici să apară semnele de întrebare. Pe de altă parte, e greu să explici fiecăruia în parte ce înseamnă editare video pentru un proiect de asemenea anvergură', a explicat Răzvan Fodor, care a ales să meargă la Asia Express, deși avea probleme de sănătate, suferind de astm.

Răzvan Fodor și Sorin Bontea la Asia ExpressRăzvan Fodor și Sorin Bontea la Asia Express

Foto: Instgram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton