Gabriel Cotabiță, în doliu! Mama artistului s-a stins din viață:"Va fi foarte greu să nu mai aștept telefonul de la ora 18..."

 Oana Pantazi
.

La aproape cinci ani de la tragedia care i-a schimbat viața, Gabriel Cotabiță a primit o nouă lovitură din partea sorții – mama sa a decedat. Iată ce mesaj emoționant a scris artistul în memoria celei care i-a dat viață!

În vara lui 2015, Gabriel Cotabiță primea o nouă șansă la viață, în urma unui accident vascular care l-a ținut o lună în comă, timp în care mama sa și cei apropiați i-au fost mereu alături. Aproape 5 ani mai târziu, viața l-a lovit din nou, răpindu-i-o pe cea care i-a dat viață. Artistul a făcut anunțul pe contul său de socializare, omagiindu-și mama prin intermediul unui mesaj emoționant.

„Va fi foarte greu să îmi revin, deși știu că trebuie. Va fi foarte greu să nu mai aștept telefonul de la ora 18 din fiecare zi.
Mama mi-a fost tot timpul aproape, uneori pisăloagă, dar de fiecare dată bine intenționată. O iubire și un devotament totale. Și si-a ținut promisiunea, nu a plecat până nu m-a văzut aranjat cu toate.
Știu că era mândră de mine și m-a ținut de mână în momentele mele grele.
Doresc tuturor să aibă parte de asemenea iubire.
Drum lin! Știu că te așteaptă toți ai tăi și vei fi bine primită!
Eu nu te voi uita niciodată! Odihnă usoară!”
, a scris Gabriel Cotabiță.

A primit o nouă șansă la viață

În vara lui 2015, Gabriel Cotabiţă a stat în comă o lună, timp în care doctorii au făcut și imposibilul pentru a-l salva, iar familia și prietenii au recurs la rugăciuni comune pentru a se întâmpla o minune. După ce și-a revenit, artistul a povestit despre momentele grele prin care a trecut multă vreme, după accidentul vascular.

Mi-a fost foarte greu luni de zile! Îmi amintesc că urcam pe scenă cu prompter, și cântam uitându-mă tot timpul acolo! Avem momente când nu îmi aduceam aminte versurile, erau așa niște flash-uri ciudate… și trebuia să fac ceva rapid! De aceea, am recurs la acel tertip, să nu simtă oamenii din public că ar fi fost ceva în neregulă cu mine. Tulburările erau dure și îmi dădeau o stare de anxietate. Cu timpul, din fericire, ele au devenit din ce în ce mai rare, iar după un an, nu am mai avut nimic. Totul este acum perfect și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest lucru în fiecare zi”, a povestit Gabriel Cotabiță, pentru WOWbiz.ro.

Gabriel-Cotabita2Gabriel-Cotabita2
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton