Cine este Tavi Clonda. Cu ce se ocupa înainte să o cunoască pe Gabriela Cristea

 Dumitrache Laura
.

Cine este Tavi Clonda. În urmă cu nouă ani, Tavi Clonda a cunoscut-o pe Gabriela Cristea. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare al emisiunii „Te vreau lângă mine', de la Kanal D. După ce și-au oficializat relația, Tavi Clonda a intrat în atenția presei. Iată cu ce se ocupa artistul înainte de a o cunoaște pe moderatoarea TV.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Tavi Clonda. Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt împreună din 2013, când acesta a început colaborarea cu televiziunea Kanal D. La acea vreme, prezentatoarea TV era prospăt divorțată de afaceristul Marcel Toader și modera emisiuniea  „Te vreau lângă mine'. Destinul a făcut ca artistul să obțină un contract cu trupa lui la show-ul de televiziune.

tavi clondstavi clonds

Între Tavi Clonda și Gabriela Cristea a început o poveste de iubire frumoasă. Ulterior, cei doi s-au căsătorit, iar în prezent au o familie fericită. Povestea lor de dragoste nu a început imediat, iar amândoi și-au dat seama că au multe lucruri în comun.

Citește și: Cum se înțelege Gabriela Cristea cu mama lui Tavi Clonda:„Mai degrabă eu sunt soacra decât ea'

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda, adevăratul motiv pentru care nu mai vor al treilea copil: „Este exclus!”

Citește și:Brigitte Pastramă, despre relația cu Ilie Năstase:”Am avut o căsnicie în trei. Mergeam cu fosta lui soție în concedii”

Citește și:După ce a ținut foarte multe diete, Cornelia Rednic a ajuns să mănânce ciocolată fără să se îngrașe: „Dă rezultate'

Cine este Tavi Clonda

Tavi Clonda este căsătorit cu Gabriela Cristea, iar împreună au două fetițe minunate. Tavi Clonda s-a născut în data de 15 septembrie 1979 la Brăila, unde a urmat cursurile gimnaziale și liceale. Primul contact cu muzica a fost în primul an de școală, când a urmat un curs de pian.

Ulterior și-a dat seama că voia să cânte cu adevărat la chitară, iar după terminarea liceului, Tavi Clonda a urmat Facultatea de Construcții Aerospațiale din Brașov. În 2001 a participat la emisiunea „Ploaia de stele” de la TVR 1  unde a ajuns până la finala concursului.

Tavi Clonda a locuit în SUA

În 2005, Tavi Clonda a primit un contract de 8 luni în SUA în Miami, Florida. În 2006 se întoarce în România și formează trupa Bandidos, cu care a lansat albumul  „Nu-mi da Scapare”. A susținut peste 200 de concerte în România, Italia și Germaia.

După destrămarea trupei, Tavi Clonda a ales o carieră muzicală solo. În 2012, Clonda, alături de Show Band, cânta în emisiunea lui Cristi Brancu. Un an mai târziu, a început colaborarea cu televiziunea Kanal D, unde a cântat alături de trupă în emisiunea prezentată de Gabriela Cristea. Ulterior, între cei doi a început o poveste de iubire frumoasă care durează de aproape zece ani.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împreună două fiice

În 2008, Gabriela Cristea s-a căsătorit cu Marcel Toader, de care a divorțat în 2013. În același an, Gabriela prezenta emisiunea 'Te vreau lângă mine', unde l-a cunoscut pe Tavi Clonda. Relația lor nu a început brusc, ci treptat, după cum povestea chiar frumoasa prezentatoare.

Lucrurile au inceput treptat, trepat, nu a fost un bum. Povestea noastra nu e de multa vreme, lucrurile au inceput mai tarziu. Nu stiu daca m-am lasat cucerita sau am incercat sa ne cucerim unul pe celalalt. Cred ca fiecare dintre noi a facut un pas, am pasit amandoi. Mi-au placut multe lucuri la el'a declarat Gabriela Cristea la acea vreme.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton