Andrei Ungureanu, Omul cu Tourette, și-a cerut iubita în căsătorie: „Îmi venea să plâng”. Imagini cu inelul de logodnă

 Ifrim Georgiana
.

Andrei Ungureanu, Omul cu Tourette, și-a cerut iubita în căsătorie. Surpriză de proporții în cadrul emisiunii „Mâncare pe care'. Comediantul a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Aliena, într-un mod cu totul inedit. Momentul a fost unul emoționant atât pentru ceilalți concurenți, cât și pentru telespectatori. Iată primele declarații ale celor doi!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Andrei Ungureanu și Aliena formează un cuplu de ceva timp. Cei doi locuiesc împreună și fac senzație pe rețelele de socializare. Deși multă lume a privit cu scepticism relația lor, se pare că cei doi se înțeleg la fel de bine ca în prima zi și au planuri mari de viitor. Aliena și Andrei Ungureanu au luat parte la emisiunea „Mâncare pe care', unde au trebuit să lupte pentru titlul „cea mai bună gazdă a unei petreceri'. Cina a culminat cu o cerere în căsătorie, spre surprinderea celor prezenți.

tourette-1tourette-1

Omul cu Tourette și-a cerut iubita în căsătorie. Cei doi s-au cunoscut pe rețelele de socializare și au planuri mari de viitor. Iată cum a reacționat Aliena când i s-a pus marea întrebare!

Citește și: Andrei Ungureanu, alias Omul cu Tourette, mărturisiri tulburătoare despre lupta cu depresia:„Am vrut să mă sinucid'

Citește și: Omul cu Tourette, viral pe TikTok, are o poveste de viață impresionantă:”Părinții mei nu au Tourette…”

Citește și: Laurențiu Reghecampf e în al nouălea cer după ce a devenit tată a treia oară.Ce imagini a postat Corina Caciuc pe rețelele de socializare

Citește și: Unde a plecat Mirela Vaida în concediu. A ales o destinație unde au avut loc mai multe tragedii:„Zilele petrecute împreună…'

Andrei Ungureanu, Omul cu Tourette, și-a cerut iubita în căsătorie

În cadrul emisiunii„Mâncare pe care', Omul cu Tourette a decis să-și surprindă invitații cu un truc de magie. Acesta i-a întins iubitei sale un pachet de cărți, cerându-i să le amestece. Ulterior, a venit și cererea în căsătorie, un moment neașteptat pentru cei prezenți.

„Ia pachetul și amestecă-l. Trebuie să alegi o mână: stânga sau dreapta?', i-a spus acesta iubitei sale. Tânăra a ales mâna dreaptă, iar marea întrebare i-a fost adresată: „Vrei să fii soția mea?', urmată de un răspuns afirmativ.

„Te-am simțit! Eu mi-am dat seama după față, te cunosc prea bine. M-am simțit atât de emoționată. Nu știam ce să fac. Îmi venea să plâng', a declarat Alina ulterior, potrivit ciao.ro.

„El mă face cu adevărat fericită'

Alina a descris modul în care s-a simțit când a fost cerută în căsătorie. Deși a presimțit momentul, aceasta a fost încercată de un val de adrenalină și fericire.

„După ce nu mai eram filmați, am stat cuprinși în brațe și ne contraziceam într-un mod drăguț cine a tremurat mai tare. Pentru prima oară, am simțit un val de adrenalină și fericire! El mă face cu adevărat fericită', a adăugat Alina.

 „Emoția se vedea și se simțea', „O emoție foarte frumoasă', „M-a impresionat faptul că ei au decis să împărtășească acest moment atât de intim și de intens, unic în viață, cu noi', au susținut ceilalți concurenți prezenți la momentul impresionant.

Cum și-a cunoscut iubita Andrei Ungureanu

Andrei Ungureanu și iubita sa s-au cunoscut pe rețelele de socializare. Tânărul a intrat pe un live de pe TikTok în care aceasta vorbea cu fanii săi. Oamenii au început să îi spună acesteia că „Omul cu Tourette’ este activ în comentarii.

„Pe TikTok ne-am cunoscut, pe un live. El a intrat pe live-ul meu. Nu îl cunoșteam, lumea a început să-mi comenteze că e Omul cu Tourette. Am văzut că este un om foarte inteligent și cumva m-a atras așa într-un fel. A fost o conexiune foarte puternică pe care eu am simțit-o’, a spus ea la X-tra Night Show.

Sursa foto: Facebook & Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton