Jennifer Lopez și Ben Affleck se pregătesc de o nuntă fastuoasă. Cine se află pe lista invitaților și ce rochie va purta mireasa

 Ifrim Georgiana
.

Jennifer Lopez și Ben Affleck se pregătesc de o nuntă fastuoasă. După nunta secretă, cei doi soți au petrecut luna de miere în Paris, oraș cunoscut și ca „orașul iubirii’ sau orașul „luminilor'. În acest weekend, Jennifer Lopez și Ben Affleck vor avea parte o petrecere grandioasă de trei zile și trei nopți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Proaspeții însurăței sunt în culmea fericirii după ce și-au unit destinele, iar, acum, vor avea parte de o petrecere de nuntă spectaculoasă. Evenimentul va fi prezentat, în exclusivitate, în paginile publicației Vogue, relatează presa americană. Petrecerea va ține de vineri până duminică și sunt așteptați invitați de seamă. Nunta se va desfășura pe domeniul mirelui din Georgia, SUA, care se întinde pe o suprafață de 36 de hectare.

lopez-1lopez-1

Jennifer Lopez și Ben Affleck se pregătesc de o nuntă fastuoasă. În urmă cu câteva săptămâni, cei doi s-au căsătorit în Las Vegas. La sfârșitul acestei săptămâni, aceștia vor celebra acest moment printr-o petrecere cum nu s-a mai văzut.

Citește și: Jennifer Lopez a purtat ținute de sute de mii de dolari în luna de miere din Franța.Preferatele ei sunt gențile Hermes Birkin

Citește și: Ben Affleck, imagini virale din luna de miere cu Jennifer Lopez.Actorul a dormit cu gura căscată, în timpul unei plimbări cu barca

Citește și: După ce a ținut foarte multe diete, Cornelia Rednic a ajuns să mănânce ciocolată fără să se îngrașe: „Dă rezultate'

Citește și: Florin Călinescu, primele declarații după ce a semnat cu Antena 1:”E ca și cum ai merge la o nuntă”

Jennifer Lopez și Ben Affleck se pregătesc de o nuntă fastuoasă

Nunta celor doi se va desfășura pe o perioadă de 3 zile și 3 nopți. Vineri, invitații vor participa la o cină festivă, sâmbătă va avea loc ceremonia propriu-zisă, iar evenimentul se va încheia într-o notă mai relaxantă, invitații fiind așteptați la un picnic.

Cât despre rochia de mireasă, Jennifer Lopez a optat pentru ținută extravagantă, semnată de Ralph Lauren. De buna desfășurare a evenimentului s-a ocupat Colin Cowie, un cunoscut organizator de nunți și evenimente, al căruit tarif pornește de la 25.000 de dolari și poate ajunge la 25 milioane de dolari.

„Totul va fi despre JLo. Ben își dorește ca soția lui să fie în centrul atenției în ziua cea mare', au spus sursele Page Six.

Pe lista invitaților, se regăsesc nume precum Matt Damon, Jimmy Kimmel, Casey Affleckm, Drea de Matteo etc.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, nuntă de miere în Paris

Recent, Jennifer Lopez și Ben Affleck au petrecut luna de miere în Paris, după nunta secretă.  Aceștia au fost surprinși în timp ce se plimbau pe străzile din capitala Franței. Și nu oricum, ci ținându-se de mână.

Ținutele purtate de Jennifer Lopez în luna de miere din Franța i-au cucerit pe fanii artistei, iar presa străină a găsit prețurile obiectelor din garderoba divei și a reieșit un total de 170.000 de dolari. J Lo are o avere de peste 400 de milioane de dolari și este pasionată de modă, astfel că în colecția ei de genți regăsim numai piese de lux.

JLo şi Ben au aşteptat 20 de ani să devină soţ şi soţie. Cei doi se cunosc din 2001, de pe platourile de filmare ale peliculei Gigli’ şi au fost prima oară logodiţi până în 2004, când s-au despărţit. Au reluat idila în mai 2021, la scurt timp după ce JLo a pus punct relaţiei cu Alex Rodriguez.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton