Cine este și cum arată soția lui Marian Godină, cel mai faimos polițist de pe internet

 Oana Pantazi
.

El este, probabil, cel mai faimos polițist din România, însă puțini știu cine este și cum arată soția lui Marian Godină. Georgiana este cu 7 ani mai tânără decât celebrul ei soț, iar internauții îl invidiază pentru norocul de a avea o soție atât de tânără și de frumoasă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

De când este o celebritate și în social media, Marian Godină este foarte invidiat nu doar pentru cariera sa și talentul de scriitor, ci și pentru frumoasa Georgiana, soția lui. Dovadă stau și postările în care apare partenera de viață a polițistului, care întrunesc mii de like-uri și comentarii apreciative. Iată, așadar, cine este și cum arată soția lui Marian Godină!

cine-este-sotia-lui-Marian-Godina-1cine-este-sotia-lui-Marian-Godina-1

Cine este și cum arată soția lui Marian Godină

Cine este și cum arată soția lui Marian Godină. În ultimii ani, Marian Godină a devenit un fenomen în social media, polițistul brașovean fiind urmărit doar pe Facebook de peste o jumătate de milion de internauți. Carsimaticul polițist s-a făcut cunoscut pe internet prin postările sale extrem de vocale și, nu în ultimul rând, pentru umorul aferent, care l-a transformat într-un adevărat influencer și, ulterior, și într-un scriitor de succes.

Simpaticul polițist are acasă și o adevărată menajerie, din care fac parte „puiul de câine”, un imens ciobănesc, și două lame super simpatice, Pablo și Pedro, dintre care una este chiar personaj de carte. De departe însă cel mai mare succes au postările în care apare soția lui, Georgiana, o tânără superbă, în vârstă de 27 de ani. De altfel, din cauza ei, internauții îl ironizează permanent pe polițist, subliniind că soția lui este prea frumoasă pentru el…

Citește și: Jitaru și Mona de la Puterea Dragostei s-au despărțit! A înșelat-o cu prietena ei cea mai bună

Citește și: Cum a cerut-o Alex Velea în căsătorie pe Antonia. „Am lăcrimat amândoi'

Citește și: A murit soția lui Nicolae Botgros. Lidia Bejenaru era artistă de muzică populară

Citește și: Cosmin Stanciu s-a despărțit de iubită, după Survivor. „Eu îmi doream copil”

Cei doi s-au căsătorit în anul 2018, în aceeași zi cu Meghan Markle și Prințul Harry, pe 19 mai. Iar fotografia de la nunta lor a adunat nu mai puțin de 44.000 de like-uri. De altfel, Marian Godină este extrem de mândru de soția lui, care l-a făcut să se simtă un bărbat împlinit, cu atât mai mult cu cât, înainte de a o cunoaște pe ea, era destul de reticent în ceea ce privește viața sa sentimentală.

Georgiana l-a fermecat însă imediat pe polițist și nu a ezitat să o ceară de soție. Cei doi s-au căsătorit în Scheii Brașovului, iar nași le-au fost Traian Berbeceanu, fost prefect al Capitalei și fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba-Iulia, și soția sa, Gabriela.

„Meghan Markle va fi invidioasă”, a scris Marian Godină, în stilul propriu, în dreptul unei poze cu soția sa îmbrăcată în rochie de mireasă.

Cine este Marian Godină

Născut pe 7 septembrie 1986, Marian Godină este un polițist din Brașov care a devenit celebru pe Facebook datorită postărilor sale, pozițiile sale din mediul online transformându-l rapid într-un personaj incomod.

A debutat ca scriitor cu Flash-uri din sens opus, urmată de Pablo the Alpaca, scrisoarea, În misiune cu Marian și Pădurea. Din 20 decembrie 2006 lucrează în Poliţia Română şi spune despre el, cu umorul caracteristic: „Sunt polițist de 10 ani. Numai mama nu s-a obișnuit cu asta, iar atunci când mă sună și îi zic că nu pot vorbi, că-s la poliție, mă întreabă ce-am făcut.'

A fost transferat, la cererea sa, de la Poliţia Română la SAS (Serviciul de Acţiuni Speciale Braşov) pe 1 octombrie 2017. Acum, Marian Godină se numără printre „mascaţii' care sunt prezenţi la intervenții atunci când natura evenimentelor petrecute o solicită.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton