Monica Tatoiu nu crede în relația dintre Cristian Boureanu și Laura: "Când dispare focul amorului..."

 Oana Pantazi
.

Deși îi despart nu mai puțin de 24 de ani, Cristian Boureanu și Laura Dincă par un cuplu potrivit. Nu de aceeași părere este însă Monica Tatoiu, care are rezerve în ceea ce privește viitorul împreună al celor doi îndrăgostiți.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cristian Boureanu (48) și Laura Dincă formează un cuplu de mai bine de șase ani deja, și deși apropiații lor așteaptă cu sufletul la gură invitațiile la nuntă, se pare că momentul nu a venit încă… E adevărat, în anul din urmă pandemia le-a stricat tuturor planurile, așadar, cu siguranță, este doar o chestiune de timp. Cristian Boureanu și Laura Dincă au însă planuri serioase de viitor, după ce în ultimii ani au anulat nunta din cauza problemelor pe care le-a avut fostul politician cu legea. Monica Tatoiu însă, care îl cunoaște pe Cristian Boureanu de ani de zile, nu vede lucrurile atât de roz…

23816_101704243206518_1934925_n23816_101704243206518_1934925_n

Cristian Boureanu și Laura Dincă formează un cuplu de 6 ani

În popor este o vorbă care spune „boală lungă, moarte sigură” și chiar dacă relația dintre Cristian Boureanu și Laura Dincă este un bună, apropiații vor să îi vadă căsătoriți, mai ales acum, că lucrurile s-au mai relaxat în privința pandemiei. Monica Tatoiu a făcut însă o declarație neașteptată, la Antena Stars, cu privire la viitorul relației celor doi îndrăgostiți. Femeia de afaceri consideră că nu doar diferența de vârstă poate crea probleme într-un cuplu, ci și lipsa valorilor comune.

„Diferențele de vârstă, nu numai diferențele de vârstă, ci și diferențele de caste. Când dispare focul amorului, se vede prăpastia dintre caste.

„Vă place iubire, nu știu ce, și când aia se termină ce faci, după ce s-a terminat? Rămâne prietenia ori prietenia, trebuie bazată pe valori comune', a declarat Monica Tatoiu.

Citește și: Laura Dincă și-a sărbătorit tatăl în casa iubitului ei, Cristian Boureanu. Viitorii socri ai omului de afaceri sunt de o vârstă cu el!

Citește și: Cum arată fiica lui Cristian Boureanu la 20 de ani. Operațiile estetice au transformat-o într-o bombă sexy

Citește și: Oana Mizil a ajuns la spital, după ce ar fi fost bătută de Marian Vanghelie. Ordin de protecție pe numele politicianului

Citește și: Reghe, vacanță în Grecia fără Anamaria Prodan. Reacția impresarei: „Nu-l acopăr sau ceva…”


Laura s-a lăsat de facultate pentru afaceri

Foarte apropiată de vârsta fiicei iubitului ei, Laura Dincă, acum în vârstă de 24 de ani, are planuri mari de viitor. Așadar, tânăra a renunțat la cele două facultăți pe care le începuse pentru a se ocupa de o afacere în design vestimentar.

După ce a încheiat mariajul cu Valentina Pelinel, Cristian Boureanu s-a axat pe mult mai tânăra Laura Dincă. Cu peste 20 de ani mai mica decât iubitul ei, originară din Constanța, Laura este o tânără ambițioasă, se pare, întrucât a intrat în forță în lumea afacerilor în urmă cu trei ani.

Iubita lui Boureanu a încercat să meargă în paralel cu facultățile pe care le urma – Management la ASE și Psihologie la Titu Maiorescu – și cu businessul cu haine, o pasiune mai veche, însă, nereușind, a renunțat la școală. Astfel că acum își dedică tot timpul afacerii în design vestimentar, deschizând un showroom de haine de brand în zona Dorobanți.

Fac rochițe, de doi ani sunt pe piață cu o firmă. Avem magazin la mall, avem un showroom, avem online, acum aștept să mă axez și pe America, ăsta este un plan și îmi doresc să ajung acolo. Să vedem cum ne duce viața și cum o să ne organizăm de acum încolo‘, declara, în urmă cu doi ani, pentru Libertatea, Laura Dincă, care a recunoscut că iubitul ei, remarcându-i talentul, i-a sugerat să-și deschidă un business în domeniu.

Vor să devină părinți

În pofida celor care nu le-au dat prea multe șanse de reuțită în cuplu, Cristian Boureanu și Laura Dincă au planuri mari de viitor. Cei doi nu se gândesc doar la nuntă, ci și la întemeierea unei familii. Laura și iubitul ei sunt deciși să devină părinți, chiar dacă viitorul soț are deja o fiică în vârstă de 20 de ani. Așadar, după nuntă, Cristian Boureanu și Laura Dincă au de gând să devină părinți… nu o dată, ci de trei ori!

„Cristi își dorește să devină tată de încă trei ori', a mărturisit iubita lui Cristian Boureanu, în urmă cu ceva timp, la o emisiune TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton