Cine este și cum arată fiica Emiliei Popescu. Maria a împlinit 27 de ani: „Să-ți fie soare mereu”

 Dumitrache Laura
.

Cine este și cum arată fiica Emiliei Popescu. Actrița Emilia Popescu și-a ținut întotdeauna viața de familie departe de lumina reflectoarelor. Astfel că puțini sunt cei care știu cine este fiica ei și cu ce se ocupă. Maria a împlinit recent vârsta de 27 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cum arată fiica Emiliei Popescu. Actrița este mai mereu în lumina reflectoarelor și știe mereu să aducă zâmbetul pe buze celor care îi urmăresc spectacolele. Cu toate astea, putini sunt cei care știu cine este fiica Emiliei Popescu.

fiica emiliei popescufiica emiliei popescu

Emilia Popescu are o fiică din mariajul cu muzicianul Ionuț Ștefănescu. Cei doi artiști au decis să pună capăt mariajului după 15 ani, pe vremea când Maria avea doar 12 ani.Pe 23 februarie, fiica actriței a împlinit 27 de ani.

Citește și: Emilia Popescu, destăinuiri despre momentul în care a născut-o pe fiica ei: „S-a filmat totul” / EXCLUSIV

Citește și:Legătura dintre Emilia Popescu și regretata Stela Popescu. Mulți credeau că Emilia îi era fiică: „Mi-a zis…”/ EXCLUSIV

Citește și:Victor Pițurcă, audiat de DIICOT în dosarul cumpărării stadionului Extensiv: „Sunt citat ca martor'. Și fiica lui ar fi implicată

Citește și:Ce dietă ține Andreea Ibacka: „Odată ce am diversificat meniul copiilor, mi-am îndreptat atenția către alimente…'. Ce se întâmplă cu soțul ei, Cabral / EXCLUSIV

Cine este și cum arată fiica Emiliei Popescu

Emilia Popescu este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite actrițe de la noi din țară. Este mereu în lumina reflectoarelor, dar viața personală și-a ținut-o departe de ochii curioșilor. Emilia Popescu are fiică , Maria Ștefănescu, în vârstă de 27 de ani. Recent, tânăra și-a sărbătorit ziua de naștere, iar cu această ocazie, mama sa a postat un mesaj emoționant pe Facebook. „LA MULTI ANI,IUBIREA MEA! SA TI FIE SOARE MEREU!”

Emilia Popescu a fost căsătorită cu Ionuț Ștefănescu, iar împreună au avut-o pe Maria. În vârstă de 27 de ani, Maria știe deja ce vrea să facă pe viitor și nu a moștenit pasiunea pentru teatru, precum mama ei.

Cu ce se ocupă Maria, fiica Emiliei Popescu

Maria Ștefănescu, fiica Emiliei Popescu, este cofondatoarea unui brand care se ocupă cu confecționarea de portofele și borsete. De asemenea, Maria este creative assistent pentru un brand de haine. Îndrăgita actriță a caracterizat-o pe fiica ei a fiind o tânără originală. Emilia Popescu a spus că are încredere în gustul artistic al Mariei și mereu îi cere sfaturi atunci când merge la un eveniment.

„Mi-a făcut un pardesiu, pantaloni, pulovere, dar nu pentru apariții publice. Mă surprinde cu diverse creații. Tot timpul mă consult cu ea. Nu mă lasă să ies oricum din casă. Nu ies fără aprobarea ei, pentru că are gust', spunea la un moment dat actrița.

Emilia Popescu: „Este cadoul vieții mele faptul că Maria nu a făcut actorie”

Emilia Popescu, in vârstă de 57 de ani, este foarte fericită pentru că fiica ei, Maria, nu i-a călcat pe urme. Actrița susține că este foarte greu să trăiește o viață de actor, declarând că de-a lungul vieții s-a confruntat cu numeroase momente dificile în cariera sa.

Sunt cea mai fericită. Pentru mine ăsta este cadoul vieții mele, faptul că fata mea nu a făcut Actoria. De ce? Pentru că este o meserie grea, ingrată, nedreaptă, mai ales pentru o femeie. Promit să fiu îmbrăcată numai de Maria Ștefănescu. A terminat masterul',spunea Emilia Popescu în anul 2019 pentru Libertatea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton